3 dolog, ami természetes, hogy megváltozik a kapcsolatodban - és 3, ami cseppet sem normális

Szirák Viki
Írta: ,

Nincs olyan hosszútávú kapcsolat, amely ugyanolyan maradna az elejétől a végéig. Ahogy a párok együtt átélnek csodálatos eseményeket és szomorú időszakokat, úgy fejlődnek, változnak együtt és különálló személyként egyaránt. Ezért is hatékony a közös jövőtökre nézve, ha tudod, milyen elkerülhetetlen átalakulásokra kerül sor a kapcsolatotokban az idő múlásával, és mi az, ami cseppet sem normális!

1. Szexuális téren

Ami normális: ha csökken a szexuális étvágyatok

A kapcsolatotok kezdetén az együttlétek valószínűleg nagyon gyakoriak voltak, és emiatt néha ki sem mozdultok a négy fal közül egész hétvégén. Azonban előbb-utóbb ez változni fog, és a szex már nem marad prioritás az életetekben. Ne aggódj, ha a heti négy-öt alkalom már nem megszokott köztetek, hiszen ha jobban belegondolsz, néha épp attól olyan izgalmasak az együttlétek, hogy nem kerül rájuk sor minden nap.

Ami nem normális: megszűnik teljesen a szexualitás köztetek

Időnként vannak olyan stresszes időszakok, amikor a szex háttérbe szorul, és egy ideig nem éltek túl izgalmas nemiéletet. Azonban az már cseppet sem megszokott, ha teljes egészében kámforrá válik a szexuális intimitás köztetek, és egyikőtök sem igényli az együttléteket. Pláne akkor, ha erről nem beszéltek, hanem megpróbáltok úgy tenni, mintha ez lenne a normális.

3 dolog, ami természetes, hogy megváltozik a kapcsolatodban - és 3, ami cseppet sem normális

Kép forrása: Boggy22/depositphotos.com

2. A hétköznapok terén

Ami normális: több időt szeretnél egyedül tölteni.

A kapcsolatok kezdetén szinte minden időtöket együtt akartátok tölteni, és emiatt képesek voltatok lemondani minden más baráti programot is. De ahogy telik az idő, fontos megértenetek, hogy az egyedüllét mennyire sokat számít a kiegyensúlyozott kapcsolatokban. Időnként hagynod kell, hogy azt csinálja a párod, amit szeretne, nélküled. Neked pedig ugyanezt kell tenned, hogy új impulzusokhoz jussatok mindketten.

Ami nem normális: megszűnik az empátia

Akkor érzed magad igazán boldognak a kapcsolatodban, ha a pasid megértő veled szemben, és bármikor kiöntheted neki a lelked. Ha viszont az utóbbi időben ezt nem kapod meg tőle, sőt, kimondottan türelmetlen ilyenkor, az cseppet sem elfogadható. Ha egy kapcsolatban az egyik fél már nem képes beleképzelni magát a másik helyzetébe, és nem fontosak neki az érzései, az szinte biztosan a szakítás egyik előjele.
 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019