4 ok, amiért nagyon klassz, hogy 2019-et szingliként indítod

Szirák Viki
Írta: ,

Akár már évek óta egyedül vagy, akár csak pár hónapja ért véget a kapcsolatod, egy dolgot tudnod kell: még ha most nem is érzed úgy, de nagyon is szuper dolog, hogy 2019-et szingliként indítod! Az alábbi négy tény ezt tökéletesen alátámasztja, és mire a cikk végére érsz, te is belátod, hogy mennyi klassz lehetőséget tartogat számodra az új év.

Talán most nem gondolod, de előbb-utóbb téged is megtalál a szerelem. Lehet, hogy pár hónap múlva, lehet, hogy csak jövőre, de mindenki megtalálja a párját. És amikor ez megtörténik, nagyon sajnálni fogod, hogy életed legklasszabb szingli éveit azzal töltötted, hogy szomorkodtál otthon.

Ezért 2019-hez muszáj másképp állnod! Ez az év szóljon arról, hogy megszereted önmagad, és azt, ahol éppen tartasz. Mi van akkor, ha a környezetedben mindenki házasodik és gyereket vállal? Te is eljutsz oda, de előtte még lehetőséged nyílik egy kicsit egyedül lenni, és azt csinálni, amit akarsz.

Senkinek sem tartozol elszámolással, oda mész, ahova szeretnél, és ha egy egész hétvégét töltesz a lakásban filmnézéssel, senki sem fog zavarni. Élvezd ki ezt az időszakot! Hidd el, a kapcsolatban élő, gyermekes ismerőseid néha nagyon irigykednek azért, hogy neked van lehetőséged néha igazán egyedül lenni.

A szingliségnek van egy szuper előnye, amit a párkapcsolatban élők többnyire elveszítenek egy idő után. Méghozzá az, hogy annyi időt tölthetsz a barátaiddal, amennyit csak akarsz, és közben rengeteg új, izgalmas embert ismerhetsz meg!

Annak, hogy 2019-ben egyedülálló vagy, az a csodálatos előnye van, hogy a szociális életed nagyon felpöröghet, és egy percig sem fogsz unatkozni.

Hétvégente beülhetsz meginni egy koktélt egy ismerősöddel, elmehetsz bulizni, túrázni, akár iskolába is járhatsz.

Az emberek akkor szerzik a legtöbb új barátot, és akkor teszik a legtöbbet a karrierjükért, amikor épp nincs párjuk.

Kérdezz meg bárkit, mindenki egyet fog érteni ezzel az állítással!