5 dolog amit nem bírnak a férfiak, amikor még csak alakul a köztetek a szerelem

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A kapcsolat alakulása éppannyira lehet izgalmas, mint amennyire fárasztó és zavarba ejtő. Utóbbi esetén sokan inkább kihátrálnak a viszonyból, pedig könnyen megeshet, hogy csak elsiklottak egymás mellett az elképzelések. De mit kerülj el, amikor még csak alakul köztetek a szerelem?

Kerüld el a kezdeményezést

Legalábbis, amíg van rá módod. Nem tanácsoljuk, hogy ha minden kötél szakad, akkor mondj le életed nagy lehetőségéről, és csak azért ne szólítsd le a kiszemeltet, mert ezt diktálják az elveid. De ha van rá lehetőséged, akkor inkább kerüld el a közvetlen kezdeményezést, mert így elvész az a bizonyos vadászösztön.

Sablonosnak hangzik, de megkérdőjelezhetetlenül igaz, hogy a legtöbb embernek az kell, amiért meg kell küzdenie, amit nem tud elérni, megszerezni azonnal. Mindez hatványozottan igaz a párkapcsolatokra, legalábbis a kezdetek kezdetén.

Ha a férfi megdolgozik a figyelmedért, a szerelmedért, akkor van ideje rá, hogy őrülten beléd zúgjon. Persze az arany középutat őrülten nehéz eltalálni, de inkább kicsit távolságtartó legyél, minthogy túl korán kitárulkozz (és ezt nyugodtan veheted szó szerint is).

Az önbizalom nem egyenlő az egoizmussal

Ugyanezt a tanácsot a férfiak legjava is meghallgathatná, aligha van kiábrándítóbb tény, mint amikor a kiszemeltről kiderül, hogy vérbeli egoista.

Szó sincs arról, hogy ne lenne éppenséggel rendkívül vonzó a kellő mennyiségű önhittség, de ha a saját önbizalmunk mindenki lekezelésével és leszólásával jár, akkor az a legkevésbé sem lesz vonzó a másik számára.

Sőt, éppen ennek ellenkezőjével lehet igazán levenni a lábukról a férfiakat. A kicsit szerényebb, csendesebb hozzáállás, véleményformálás kifejezetten jót tehet a kapcsolat alakulását illetően. Figyelmesebbé, törődőbbé teszi a férfit, aki így kiteljesítheti legmélyebben gyökeredző szerepeinek egyikét. Szóval félre az egóval, legyél magabiztos, de ne heveskedő, követelőző.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019