7 hétköznapi tevékenység, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

Zabolai Margit
Írta: ,

Természetes dolog, hogy egy kapcsolat idővel változik, hiszen akik évek óta együtt élnek, talán nem tekintenek ugyanazzal a szenvedéllyel egymásra, mint akik csak néhány hete járnak, cserébe viszont sokkal elmélyültebb, erősebb kapcsolatuk lehet. A romantika megőrzése azonban ilyenkor is fontos, és idős, de boldog párok az élő bizonyítékai annak, hogy élethosszig lehetséges. Persze, nem kell mindig készenlétben állni, egy erős és régi kapcsolatban az a jó, hogy az ember néha pihenhet egy kicsit. De vigyázz, mert ha túlságosan belekényelmesedsz a dolgokba, az idővel mindkettőtök számára boldogtalanságot jelenthet!

Hozzátok nőtt a telefon

Akinek okostelefonja van, az biztosan tapasztalta már, hogy néha olyan, mintha az ember kezéhez nőtt volna a készülék, és akkor sem tudja letenni, ha igazából nem is csinál vele semmit, csak le-fel görgeti a képernyőt. Lehet, hogy ez néha jól is esik egy hosszú nap után, de ne csináljatok belőle rendszert.

Ha a közös programotok abból áll, hogy egymás mellett ülve, mindketten egy-egy képernyőre meredtek, az gyorsan kiöli a romantikát a kapcsolatotokból.

Vacsora a tévé előtt

Persze, ez sem tilos, és ha éppen mindkettőtöknek jólesik, miért ne tennétek? De azért ne töltsetek minden estét így, hiszen ha egész nap dolgoztok, gyakorlatilag ez az egyetlen alkalom, amikor igazán együtt lehettek, és beszélgethettek kicsit arról, kivel mi történt. Ne hagyd, hogy egy doboz hangja töltse meg köztetek a teret!