Ezt mondja el a kapcsolatotokról, hogy hányadikként születtetek a családba

Kerekes Vivien
Írta: ,

A kutatókat már régóta foglalkoztatja a kérdés, vajon tényleg hatással lehet a személyiségre az, ha testvérek között, vagy esetleg egykeként nőttél fel? Mostanra viszont biztosnak tűnik: a születési sorrend nem csak azt döntötte el, kisgyermekként ki volt a főnök fogócska közben, de a párkapcsolatokban is nagy jelentőséggel bír. 

Szakértők szerint egy kicsit rizikós lehet, ha egy kapcsolatban mindketten elsőszülöttek vagytok, hiszen egy dolog biztos: nagyon erős személyiséggel rendelkeztek.

Előfordulhat például, hogy nehezen juttok dűlőre olyan egyszerű kérdésekben, mint hogy hova utazzatok el, vagy milyen filmet nézzetek meg a moziban, mert mindketten szeretnétek az irányító szerepét betölteni.

De ne aggódj, szerencsére ennek a felállásnak is megvannak az előnyei – mondjuk az, hogy unatkozni biztosan nem fogtok!

Legidősebb + Középső Kép forrása: Refinery29.com

Bár tökéletes kapcsolatok nem igazán léteznek, mégis, talán ez a kombináció áll hozzá a legközelebb.

Az elsőszülöttek szívesen veszik fel az irányító szerepét, míg a középső testvérek nem bánják, ha kompromisszumokat kell kötniük, így nagyon jól kijöhettek egymással.

Ugyanakkor érdemes odafigyelned arra - akár te vagy a középső testvér, akár a legidősebb - hogy mindketten tudjatok érvényesülni a kapcsolatban.

Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy az elsőszülött mellett a másik fél nem igazán tudja megvalósítani a saját terveit, hiszen a döntéseket sokszor inkább a párjára hagyja.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019