Ezek a leggyakoribb hibák az összeköltözés után

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az összeköltözés minden pár életében igazán hatalmas lépés, ám valódi sorsdöntő fordulat is egyben. Ha egy háztartáson belül nem működik a kapcsolat, akkor minden bizonnyal azon kívül sem fog, legalábbis nem hosszútávon. De mi a leggyakoribb hibák ebben a különleges, átmeneti időszakban?

Ha van választási lehetőségetek, akkor feltétlenül költözzetek új albérletbe, még véletlenül se bútorozzatok oda egymáshoz.

Így közösen építhetitek fel a kis kuckótokat, saját ízléseteknek megfelelően rendezhetitek be (persze itt szintén buktató lehet, ha nagyon eltérnek az elképzeléseitek).

És ami még ennél is fontosabb, nem lesz kérdés, hogy az adott bútor, szőnyeg, vagy éppen bögre kié. Nagyon lényeges, hogy az összeköltözés során félre kell tenned minden önzésedet a kapcsolatotok érdekében, holott ez sokak számára rettentően nehéz lépés.

Pedig az az igazság, hogy ha bármit is sajnálsz a másiktól, akkor nem igazán vannak helyén köztetek az érzelmek… A fő irányvonalra visszakanyarodva, ne legyen kérdés, hogy a tárgyak kinek a birtokát képviselik!

Akár új lakás, akár egymáshoz bútoroztok, az összeköltözés azt jelenti, hogy minden egyes használati eszköz és porcica közös!

Ne mártírkodj! Kép forrása: m.guu.vn

Előfordulhat, hogy hasznos tippeket olvasol arra vonatkozóan, hogyan vedd le újdonsült lakótársadat a lábáról, és persze ebbe mindig beletartozik, hogy az összes teendőt te lásd el otthon – magyarul ugráld körbe.

Most persze nem akarjuk elemezni a klasszikus férfi, női szerepeket, mert ezek megítélését mindenkire rábízzuk, és ha munka mellett is bírod, sőt szereted te a kezedben tartani a házimunkát, akkor vállald bátran.

De azzal számolj, hogy ha az elején „elkényezteted” a párod, és még azért sem szólsz, ha a szennyesig sem viszi el a piszkos zokniját, akkor ne gondold, hogy később olyan könnyű lesz ezen változtatni.

Nyilván nem kell mindenből vitát kreálni, vagy éppen leszidni, hogy már megint nem hajtotta le az ülőkét és ismét csupa fogkrém a tükör.

Viszont azzal se kalkulálj, hogy pár hónap után ezek a problémák maguktól eltűnnek, mert nem fognak, sőt...

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019