Tökéletes pillanatban elkapott fotók kutyákról

Zabolai Margit
Írta: ,
Tökéletes pillanatban elkapott fotók kutyákról

Kép forrása: boredpanda.com

Kedves, bolyhos óriások – vagy mégsem? Akinek van kutyája, az tudja, hogy a millió jó tulajdonság és boldog pillanat mellett a kutyák abban is óriások, hogy a lehető legjobb pillanatban ugorjanak bele a fényképbe, így születtek meg ezek az imádni való fotók.

Egy repülő óriás Kép forrása: boredpanda.com

Nem hiszel a szemednek? Pedig nincs itt semmi trükk, ez a blöki egyszerűen megunta, hogy a két lány komótos tempóban sétálgat, és ráadásul még meg is állnak pózolni a kamerának. Na ebből elég! Ide azzal a fényképezőgéppel!

Minden bizonnyal az történhetett, hogy a göndör szőrű kis eb egy jól irányzott ugrással célba vette az objektívet, és túl közel volt ahhoz, hogy az árnyéka is látszódjon a felvételen – legalábbis ezzel magyarázzák a képet, amin úgy tűnik, mintha ezek a lányok egy óriás pudlit sétáltatnának.

Úgy szeretlek, majd megeszlek Kép forrása: boredpanda.com

Minden gazdinak van olyan fotója, amin a kutyája éppen hatalmas puszit nyom az arcára, na de hogy egy pillanatra legyen attól, hogy éppen egészben lenyelje?

Minden bizonnyal itt is csak a különböző távolságok generálják az optikai trükköt, azaz a horgászó férfi egyszerűen messzebb, a kutya pedig közelebb volt a kamerához, mégis úgy tűnik, mintha a türelmetlen kiskutya éppen csak arra várna, hogy a horgász egy halat is kifogjon, így egyszerre két jó falatra is szert tehessen.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba