A 10 legrosszabb kutyafajta gyerekek mellé

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A 10 legrosszabb kutyafajta gyerekek mellé

Nem minden kutyafajta egyforma, és nem minden gazdi tud megfelelő nevelést nyújtani kedvencének. Egyes fajták nagyobb törődést igényelnek, mint mások, hogy elkerülhetők legyenek az agresszív megnyilvánulások. Lássunk most néhány kutyafajtát, amely kevésbé illik kisgyerekes családokba.

Rat terrier

Ha már makacs kutyákról van szól, a Rat terrier a makacsság mintaképe. Mint a legtöbb terrier, ez a fajta jó vadászkutya és kotorékeb (rágcsálók irtására alkalmazható).

A gond az, hogy annyira makacs, hogy gazdájának jelentős fizikai és mentális ingereket kell adnia, hogy hatni tudjon a kutyára. Ideális fiatalok és felnőttek mellé, de a gyerekek nem fogják élvezni a társaságát.

Dalmata

Rendkívül népszerű kutyafajta, valószínűleg a 101 kiskutya film tette igazán azzá, pedig ezek a gyönyörű kutyák akár veszélyesek is lehetnek a kicsikre.Az igazság az, hogy a dalmaták ideges természetek, a gyerekek pedig kimondottan negatívan hatnak viselkedésükre, könnyen agresszívan reagálhatnak. A megfelelő képzésükhöz nyugalomra van szükség, ezt pedig gyerekek közelében nem tudja megkapni.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!