Gazdiknak kötelező: 4 kutyás applikáció, amit még a kedvenced is ajánlana

Kerekes Vivien
Írta: ,

Noha a kutyusok tényleg milliónyi örömöt hoznak az életedbe, gazdiként elég sok elvárásnak és kötelezettségnek kell megfelelned. Minden nap figyelned kell a kedvenced megfelelő és persze változatos étkezésére, a napi mozgásigényére, és az egészségi állapotára is. Ez pedig nem csak az oltásokat jelenti, hanem egyúttal a lelkivilágát is, hiszen minden kutya akkor boldog igazán, ha sokat foglalkozik vele a gazdija. Szerencsére mostantól az okostelefonod is a segítségedre lehet, ugyanis rengeteg hasznos alkalmazásra bukkanhatsz, amik kifejezetten állatbarátoknak készültek; például ezt a négy applikációt mindenképpen ki kell próbálnod!

iKibble Free (angol nyelvű) Kép forrása: bloglovin.com

Azt már minden tapasztalt gazdi tudja, hogy noha a kutyák imádják a jutalom falatokat, azért a csokit mégis érdemes minél távolabb tartani tőlük, hiszen nagyobb mennyiségben mérgező lehet rájuk nézve.

De mi a helyzet akkor, ha a kutyád megevett valamit, amiről nem tudod, milyen hatással van a szervezetére?

Mostantól nem kell a számítógép elé sietned, és a keresőben végigkattintani a weboldalakat a válaszért, ugyanis az iKibble Free applikációban mindent megtalálhatsz.

Kategóriánként is végignézheted, bizonyos ételek mennyire egészségesek (vagy sem) a kedvenced számára, és még azt is elolvashatod, pontosan milyen mellékhatásokkal járhatnak.

Az alkalmazás iOs készülékeken érhető el.

Vigyél haza (magyar vagy angol nyelvű) Kép forrása: tumblr, capecodcollegiate

A Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor közösen létrehozta a világ egyik leghasznosabb kutyás applikációját. Ha eltűnt a kedvenced, a Vigyél Haza alkalmazás segítségével bejelentheted, és ha a környezetedben valaki megtalálta, rögtön tud értesíteni róla.

Ezen kívül megnézheted, a lakóhelyeden belül hol találod a legjobb futtatókat és állatbarát éttermeket, de akár kutyás szállások között is böngészhetsz.

Augusztusban a készítők pedig még több érdekességgel frissítették az alkalmazást: mostantól kutyaelsősegély opció is van, amiből megtanulhatod, mit tegyél a nem várt helyzetekben.

És ez még nem minden, ugyanis azoknak is szuper választás ez az app, akik csak tervezik az örökbefogadást: itt ugyanis a közeledben gazdira váró kutyusokat is megtalálod, méghozzá fényképekkel együtt.

Az alkalmazás iOs és android készülékeken is elérhető.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019