Egy kóbor kutya hihetetlen átalakulása – Nézd meg a megható képeket!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Nem sok elkeserítőbb dolog van egy ártatlan élőlénynél, aki egész életében csak a fájdalmat és a bántalmazást ismerte. Ugyanakkor kevés csodálatosabb dolog van a világon annál, mint végignézni, ahogy végül győzedelmeskedik a sorsa felett, és megkapja a neki kijáró szeretet és törődést. Ezúttal egy barátságos kóbor kutyáról, Kelsey-ről van szó, akinek útja a végelgyengülés küszöbén keresztezte gazdájáét, hogy végül szerető otthonra találhasson mellette. Nézd végig te is a kisállat felépülését!

Egyedül a világban Kép forrása: kelsey.littlethings.com

Kelsey egykor teljesen egyedül kóborolt az utcákon, élelmet és menedéket keresgélve a túlélésért. A veszély szinte minden irányból leselkedett rá: szomjúság, éhség, autós forgalom, magas hidak – kész csoda, hogy ennyi idő után is képes volt minden nap megújult erővel indítani a napot.

Kívülről már nem is hasonlított önmagára, krémszínű bundája eltűnt, és helyette mindenhol sebek lepték el.

Ezek után nem is gondolta volna, hogy az élete egyik napról a másikra akár 180 fokos fordulatot is vehet, méghozzá egy vadidegen segítségével.

Egy találkozás, ami mindent megváltoztatott Kép forrása: kelsey.littlethings.com

A kutya aznap is a szokásos útját tette meg, amikor valakinek szemet szúrt az út mellett sétálgatva.

Noha azt gondolnánk, egy ilyen szinten elhanyagolt kisállat félelemmel közeledik az emberek felé, Kelsey mégis hihetetlenül barátságos volt.

Soha nem bántott senkit, még csak nem is morgott.

Ehelyett nyitottan fogadta jövendőbeli gazdijának közeledését, majd bátran behuppant mellé az autóba, készen arra, hogy az élete egy egészen új fejezetet nyisson. Elég csak rápillantani; látszik, mennyire izgatottan várta a folytatást!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019