Az élet cicával vs. kutyával – felismered a kedvenced szokásait?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Valószínűleg a cica- és a kutyagazdik is órákat tudnának mesélni arról, milyen izgalmas vagy éppen fárasztó kalandokkal jár egy kisállat tartása. Persze a megannyi sétáltatás és tanítás végül meghozza gyümölcsét, de vajon miben különbözik az élet egy macskával, illetve egy kutyával?

Az üdvözlés, amikor belépsz az ajtón

A kutyád azonnal úgy viselkedik, mint aki mellett egy hatalmas boldogságbomba robbant: az ajtónyitás hallatán felpattan a kanapé mellől, ugrándozni kezd, és azonnal végignyalja a kezed-lábad-arcod.

via GIPHY

A cicád? Hát, ő nem egészen. A kíváncsiságának köszönhetően megnézi, ki sétált be épp az ajtón, de hacsak nem éhes, vagy épp nincs játékos kedvében, nem igazán fordít nagyobb figyelmet rád.

Séta közben

A kutyád világában mindegy, épp hány óra van, és milyen idő van odakint: mindig tökéletes az alkalom egy sétára.

A macskád már kevésbé értékeli, ha ki kell mozdulnia otthonról. Elvégre miért menjen ki az utcára, amikor egész nap lustálkodhat a puha párnáján?

via GIPHY

Ha mégis sikerül rátenned a pórázt, ne lepődj meg, ha a lelkesedése nem lesz túl nagy.

Egy kis ölelkezés

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kicsit megölelgesd a házi kedvencedet?

Ha kutyád van, szuper, mert ők mindig benne vannak egy kis simizésben és ölelgetésben – mindegy, hogy ez épp mikor jut eszedbe.

via GIPHY

A macskáknál már nem ilyen egyszerű a helyzet; ha nekik is kedvük van hozzá, akkor szinte el sem mozdulnak a kezed mellől, ellenkező esetben viszont gyorsan meglógnak előled.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019