7 nehezen érthető macska szokás

Scheftsik Tamás
Írta: ,
7 nehezen érthető macska szokás
Hogy a cicák istennek képzelik magukat? Ez nem is kérdés, és persze mint mindenható uralkodó egyedek, ezt lépten nyomon ki is fejezik. Éppen ezért sokszor találkozhatunk olyan viselkedésekkel, melyeket elsőre, sőt másodszorra és sokadszorra sem értünk meg, így csak egyet tehetünk: elfogadjuk amit az élet kínált, és lehajtott fejjel kiszolgáljuk az uralkodónkat, a cicát.
Popsi

Ha nem tudnánk, hogy egy macskával van dolgunk, akkor is gyorsan megbizonyosodhatnánk erről, amikor simogatni kezdenénk. Ekkor ugyanis a cicák, valamilyen rejtélyes oknál fogva automatikusan a farukat tolják az emberhez.
De persze nem akárhogyan, hanem kifejezetten úgy, hogy a lényegi részletek éppen a szemünk előtt kb. 10 centire legyenek.

Kaparás

A cica tiszta állat, hiszen az alomba piszkít, és még ott is elássa a terméket. Ez nagyon jó, különben ugyanis meg lehetne fulladni a szagtól.

Amit azonban sokan nem értenek, hogy miért van az, hogy az almot egyszerűen muszáj a környező területen is szétszórni.
Gondolhatnánk, hogy nem elég magas a tálca pereme, de ez sem igaz, hiszen ezt a produkciót képesek előadni akkor is, ha tetővel ellátott cicavécéről van szó.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv