5 kutyafajta, ami nagyon jó választás igazán érzékeny, érzelmes emberek mellé

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 kutyafajta, ami nagyon jó választás igazán érzékeny, érzelmes emberek mellé

Ha érzékeny típus vagy, esetleg szorongással is gyakran küzdesz, egy kutya rengeteget segíthet a lelki világodon. Bebizonyították már, hogy a négylábúak csökkentik a stressz mértékét és a vérnyomás szintjét, megnyugtatnak, és a magány érzetét is megszüntetik. Emiatt az is sokat számít, milyen fajtára esik a választásod! Amennyiben érzékeny lelked van, ezeket ajánljuk figyelmedbe.

A világ egyik legnépszerűbb kutyafajtája az érzékenyebb lelkű embereknek tökéletes választás!

Igazán barátságos idegenekkel és más állatokkal szemben is, ráadásul türelmes és nyugodt természet.

Terápiás kutyaként is szuperül megállja a helyét, és nagyon engedelmes, így nem véletlen, hogy igazán népszerű, és bármilyen személyiségtípussal rendelkező ember megtalálja vele a közös hangot.

Már a jelenlétével megnyugtatja a lelkedet, így ha igaz barátra vágysz, aki nyitott a kirándulásra és a lustálkodásra is, ő a legjobb választás!

Ez a kutya tökéletes választás azoknak, akik szeretik a nyugodt, visszafogott életet, és noha nem bánják, hogy egyedül élnek, azért igényelnék a csendes társaságot.

Ez a fajta híres hűségéről és mérhetetlen türelméről, így biztos, hogy szuper társad lesz az összebújásban és a semmittevésben!

Szeretnek ugyan sétálni, de ezt követően hamar kifáradnak, és imádnak sokat aludni a délután folyamán.

Ha olyan személyiség vagy, aki a kutya mellett is vágyik néha egy kis egyedüllétre és énidőre, akkor egy Basset hound lehet a tökéletes társad!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba