5 dolog, ami másként lenne, ha a macskák uralnák a világot

Zabolai Margit
Írta: ,

Aki találkozott már velük, az nem is kételkedik benne, hogy a macskák csendben a világuralom átvételére készülnek, csak hát nem olyan típusok, akik elsietnék a dolgaikat. Ha a maga kényelmes macska-tempójában történik is, de a macskák hatalomátvétele egyedül idő kérdése, és ha eljön a napja, jönéhány dolog megváltozik majd körülöttünk.

Egész nap szieszta Kép forrása: schoengeistig.tumblr.com

Egy macskák uralta világban sosem csörögne reggel 6.30-kor a vekker, vagy ha mégis, rezzenéstelen arccal pofoznánk azt le az éjjeli szekrényről, és nagyon lassan, komótosan fordulnánk át a másik oldalunkra, hogy további 7 órát töltsünk zavartalan alvással.

Napközben mindennemű megmozdulás tilos lenne, ellenben reggel fél három és négy között eszeveszetten futkosnánk a dolgaink után, egy előre nem kiszámítható mintát követve rohangálnánk a városban és időnként teljesen random módon fejhangon felüvöltenénk.

Reggel négykor fekhelyünkre visszatérve ismét békés álomba merülnénk, mint aki jól végezte dolgát, még akkor is, ha a nagy rohangászás közepette végül is nem is csináltunk semmit.

A csapokon csakis csöpögő funkció lenne

Jó világ járna egy darabig a vízvezeték-szerelőkre, ha a macskák átvennék az uralmat, a világ összes csapját át kellene ugyanis alakítani nem működővé, hiszen a pancsolás, lubickolás, vízben ázás közveszélyes kategóriába esne, így biztonsági okokból minden csapot, minden háztartásban el kellene zárni.

Persze nem teljesen, csak úgy, hogy éppen csöpögni tudjanak, a lassan csöpögő vízcseppek ugyanis minden háztartás központi szórakoztató elemévé válnának.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019