Kihagyta az 5 éves barátja szülinapját, beperelte érte az anyuka

Zabolai Margit
Írta: ,

Derek Nash egy átlagos brit apuka, akinek 5 éves kisfia a helyi rendszernek megfelelően iskolába jár. Ahogy az a kisgyerekes szülők számára valószínűleg nem ismeretlen, Derek kisfiát is meghívták egy szülnapi buliba. A kisfiú szülei elfogadták a meghívást, de aztán a dolgok másképpen alakultak. A történet eddig szokványos, itt azonban ritka csavar következik.

Számlát találtak a gyerek táskájában

Derek Nash és felesége igent mondtak a szülinapi partira, amit egyébként egy plymouth-is sí- és snowboard parkban rendeztek meg, de később eszükbe jutott, hogy arra a napra már megígérték a nagyszülőknek, hogy csemetéjük velük tölti a napot, és így is tettek. Erről azonban nem értesítették a partit rendező anyukát, Julie Lawrence-t.

Ez persze nem egy udvarias dolog, de Lawrence reakciója még ennek tükrében is meglepő: a buli után néhány nappal ugyanis a szülők egy barna borítékba lezárt, hivatalos számlát találtak körülbelül 6 000 forintnak megfelelő angol fontnyi összegről, amit Lawrence számlájára kellett volna elutalniuk.

Az indoklás szerint mivel a gyerekük nem jelent meg, az anyának azonban az előre egyeztetett létszám után kellett kifizetnie a részvételi díjakat, tartoznak neki a pénzzel. Hogy mennyire komolyan gondolja a behajtást, azzal is alátámasztotta, hogy a számlán szerepelt: ha nem fizetnek, akár perre is hajlandó vinni a dolgot.

Megy a cicaharc

A történet azóta bejárta az angol médiát, a Nash szülők ugyanis nem akarnak fizetni.

Ahogyan elmondták, ez az egész nem a pénzről szól a számukra, hanem a módszerről.

Derek Nash azt nyilatkozta, ha Lawrence felkeresi őket, elnézést kértek volna, és megtérítik a kiadását, így azonban nem hajlandóak fizetni - Lawrence pedig továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ebben az esetben perre viszi a dolgot.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019