10 jel, ami arról árulkodik, hogy gyémántgyermek a csemetéd!

Balogh Orsi
Írta: ,
10 jel, ami arról árulkodik, hogy gyémántgyermek a csemetéd!

Kép forrása: Creation Hill/pexels.com

A gyémántgyermekek leszületésének idejét éljük. Ahogy az eddigi korszakok gyerekeinek, úgy nekik is megvan a maguk különlegessége. Kíváncsi vagy arra, milyen rendkívüli képességekkel bírhatnak és hogy egyáltalán mik azok a jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy te a lurkód is más, mint a többiek?

1960 és 1990 között érkeztek az indigógyerekek, majd utánuk 1980 és 2000 között jöttek a kristálygyermekek. 2000 után egészen 2010-ig a szivárványgyerekek szállingóztak le közénk. Minden korszaknak megvolt a maga különleges csemetéje, akikre felnőttként van a legnagyobb szükség.

Hogy mi célból érkeznek a gyémántgyerekek? Nem is kérdés, ők az Aranykor felépítésén dolgoznak. Ahogy előttük a többiek, maguk is különleges tudással, képességgel rendelkeznek, amelyek segítik őket küldetésük beteljesítésében. A következő jelek arról tanúskodnak, hogy a te kis csöppséged is gyémántgyerek:

A gyerekek alvásigénye a koruktól függ, de ez lehet 9 vagy akár 12 óra is. Ám a te kis gyémántgyerekednél azt veheted észre, hogy sokkal kevesebb pihenésre van szüksége.

Alapból nem szeret aludni, így sokszor bajban lehetsz az altatásnál.

Igen, bizonyára azért is, mert szívesebben játszana, és mert inkább tölti hasznosan az idejét, semmint alvással. Másrészről szinte mindig tele van energiával, rendkívül élettel teli.

Nem feltétlenül úgy érzékeny, hogy mindenen elsírja magát. Az érzékenysége abban nyilvánul meg, ahogy másokhoz közeledik: szeretetteljesen, barátságosan.

Ugyanakkor egyáltalán nem jellemző rá az agresszió, sőt, maga is kerüli az agresszív embereket.

Ha a szülei veszekednek, abba akár bele is betegedhet. Rosszul viselnek a közelükben minden negatív érzelmet, legyen az harag, félelem vagy düh.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!