Így lehetnek jó testvérek - Tippek a testvérféltékenység ellen

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Amikor egy családba új jövevény érkezik, a nagyobb testvérek is izgalommal várják a pillanatot, hogy megszülessen a kistesó. Büszkén mesélik az oviban, hogy Ők ezentúl bizony már a „nagyok” közé tartoznak. Aztán eljön a nagy nap és a kórházból is haza kerül a csöppség. Azért, hogy pár nap múlva ne akarja visszaküldeni szeretett kishúgát vagy öccsét, talán a nagyobb gyerekkel többet kell foglalkozni, ápolgatni lelkét, hiszen az ő életében is nagy változás ez. Ehhez adunk most segítséget.

A kezdetektől Kép forrása: thelittleumbrella.com

Már az elején vonjuk be a nagyobb testvért! Legyen ő is része a várandósságnak.

Ha van kedve, nyugodtan ott lehet az ultrahang vizsgálatokon, persze ha unalmasnak tartja, vagy nem érdekli annyira, ne erőltessük.

Bátran mutassuk meg neki, amikor mocorog a baba, engedjük, hogy simogassa, beszéljen a pocakhoz, így ő is részese lesz a nagy várakozásnak.

Egy kis meglepetés Kép forrása: playbuzz.com

Ki ne örülne az ajándéknak?

Ha szerinted is jó ötlet, készíts be a kórházi csomagodba egy apróságot, amit majd a kistestvér ad a nagyobbnak, ha megszületett.

Örök emlék lehet neki és biztosan büszkén fogja mutogatni barátainak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019