Így kötheted le a gyerkőcöt a téli szünetben

Gerber Petra
Írta: ,
Így kötheted le a gyerkőcöt a téli szünetben

Kép forrása: shock/depositphotos.com

A téli szünetet egész biztosan már minden gyerkőc rendületlenül várja, ráadásul számukra a karácsonyi forgatag gyakorlatilag az év egyik fénypontja. Azonban, ha lemennek az ünnepek és véget érnek a családi összejövetelek, akkor a gyerekek ott találhatják magukat program és elfoglaltság nélkül.

Unatkozni pedig egyik gyerek sem szeret és ilyenkor merül fel a kérdés: mit is találj ki nekik, ami bele is fér a szűkös téli szünidőbe és közben az egész család számára kellemes időtöltést jelent? Mi hoztunk neked öt olyan programot, amit ti is és a gyerköcők is garantáltan élvezni fognak.

Wellness gyerekszemmel Kép forrása: ryzhov/depositphotos.com

Naivan azt gondolhatnánk, hogy a wellness csak nekünk felnőtteknek lett kitalálva, azonban a wellnessfürdők élménymedencéit és csúszdáid a gyerekek éppen annyira imádják, mint mi.

Egyik medencéből rohannak át a másikban, minden hullámot kipróbálnak, csúszkálnak és úsznak, miközben mi kényelmesen relaxálhatunk a pezsgőfürdőben vagy éppen a szaunában, persze szigorúan a fél szemünket a kicsiken tartva.

Egy jó wellnessprogramért pedig nem is kell messzire utazni, a téli hidegben viszont kiváló kikapcsolódást hiszen az egész család átmelegedhet, ami pedig a legjobb az egészben, hogy néhány pancsolással töltött nap után az apróságok alvásigénye is garantáltan megnő majd.

Országszerte már egyre több játszóházat találhatunk, ahova nem csupán akkor érdemes betérni az aprósággokal, ha ovi vagy iskola híján nem tudod hova rakni őket.

Érdemes lehet alaposan átnézni a közeli játszóházak programkavalkádját, ugyanis sok helyütt izgalmas, színes, interaktív programokkal várják a szórakozni, mókázni vágyó kicsiket.

Egész biztos lehetsz benne, hogy akad olyan program, ami megtetszik majd a lurkóknak, akkor pedig még jobban fogják magukat érezni, ha te is velük tartasz és együtt vetitek bele magatokat a mókába.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?