Házibuli, kizárólag felügyelettel - ha te is tini anyuka vagy

Jankovics Anna
Írta: ,
Házibuli, kizárólag felügyelettel - ha te is tini anyuka vagy

A házibuli első szabálya: ne te legyél a házigazda. Ha úgy alakul, hogy nem lehet kikerülni, feltétlenül oda kell figyelni egy-két dologra. Hozd kondiba idegeidet, vedd elő rejtett humorérzéked, mert minden apró morzsájára szükséged lesz. Összeszedettség és humorérzék híján bele se kezdj, és törekedj arra, hogy a másnapi takarítás legyen a legnagyobb problémád…

A vendéglista

Ez ügyben fokozottan legyél résen. Tavaly nyáron egy ausztriai 16 éves fiú házibulijára 700-an érkeztek. A lájkolós oldalon a bulira 1400-an igazoltak vissza, mivel az Esemény címszó alatt van olyan opció, hogy a meghívott is meghívhat vendégeket.
A srác emiatt lefújta a bulit és a nagyijához távozott aznap, ám hiába. 80 rendőr kellett ahhoz, hogy feloszlassák a tömeget. Kamaszból is megárt a sok(k), és ha nem akarsz egy pszichothriller közepébe cseppenni, ez az első, amit kontroll alatt kell tartani.

Előkészületek

Hiba azt hinni, hogy attól lesz sérves a buli, hogy elfogy a szendvics, vagy nincs lenyírva a fű. Inkább mentálisan készülj fel arra, hogy a kamaszokban leledző töménytelen energia, kamaszkori problémák, elfojtás és ösztön kevés alkohol hatására is oly energiával tör a felszínre, mintha megindulna a Yellowstone geotermikus energiája.
Kétórányi masszív kiképzés után hidd el, eljön az a pillanat, amikor pont úgy fogsz viselkedni, mint saját szüleid, el akarod dobni a hajadat, arra gondolsz, inkább sámlit csináltál volna, mint gyereket.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv