Gyerekmodellkedés pro és kontra

Szendrey Adrienn
Írta: ,

A gyerekmodellkedés, vagyis az, amikor a szülők a tinédzser korú, vagy akár csak néhány éves gyermekeiket elküldik modellkedni, kifejezetten megosztó témának számít, és nem véletlenül. Vajon lehetnek pozitív velejárói is a gyerekmodellkedésnek, vagy egyértelműen elítélendő jelenségről van szó?

Hogyan kezdődik?

A legáltalánosabb gyakorlat szerint a babák szülei keresik meg azokat az ügynökségeket, amelyek reklámfilmekhez, fotózásokhoz toboroznak szereplőket.

Egy gyors szerződéskötés után már nincs is más teendő, mint várakozni arra, hogy a szerződött partner jelentkezzen a hírrel, hogy a mi gyermekünkre esett a választás.

Természetesen ezeken a felvételeken a szülő is jelen van, sőt kifejezetten sokat tud segíteni a kicsinek.

Első szereplések

Az első szereplések általában babafotók és –videók készítését jelenti, amelyeket klasszikusan babatermékek értékesítésére használnak fel.

A felvételek készítése gyakran jár előnyökkel, például a gyerek játéknak éli meg a forgatásokat, hozzászokik egy másik miliőhöz, megtanulja követni a speciális utasításokat, nem utolsó sorban pedig pozitív visszajelzést kap a szereplése végén.

Arról nem is beszélve, hogy a szülők milyen büszkén látják viszont magazinok oldalain a profi képeket.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019