9 szuper kézműves játék - A téli szünet minden napjára

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az ünnepek bizonyára nálatok is kellően mozgalmasak a karácsonyi, újévi időszakban – de mi a helyzet a többi, egyszerű hétköznappal? Nem is olyan könnyű lekötni a kicsiket a négy fal között, legalábbis nálunk nem pörögnek annyira az órák, ha az idő nem engedi, hogy túl sokat legyünk a szabadban. Ilyenkor előkerülnek a különféle kézműves projektek, amik nem csak addig hasznosak, amíg elkészülnek: utólag is tudnak velük játszani a kicsik.

A fából készült spatulák nagyon sokoldalúak és csak a kreativitásotok szabhat határt az alkotást illetően.

A kisebbekkel készíthettek házikót, kalapot, ajándékot, vagy akár csak egyszerű hópihét, a nagyobbakkal viszont akár ilyen szuper, fényképes kisautót is gyárthattok.

Ha az ünnepek előtt készítitek el őket, akár a fára is felkerülhetnek, de természetesen az ajtókon, faliújságokon, gyerekszobákban felakasztva is csodálatosan mutatnak.

 

Az egészen kicsik is tudnak játszani ezzel a sokoldalú kézműves játékkal, bár esetükben szerencsésebb, ha előre gyártod a csíkokat.

Színes papírból vágj, vagy vágjatok ki különböző hosszúságú csíkokat, majd akár találomra, akár formába rendezve ragasszátok őket a papírra.

Ha sikerül valamilyen formát kirakni a csíkokból, akkor különféle technikákkal utólagosan is tovább dekorálhatjátok őket.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!