7 aranyos farsangi jelmez kislányoknak

Zabolai Margit
Írta: ,
7 aranyos farsangi jelmez kislányoknak

A farsang minden gyerek életében izgalmas időszak, hiszen valósággá válik a játék, egy kicsit tényleg valaki más bőrébe lehet belebújni. Annál nagyobb fejtörést okoz azonban a szülőknek, hiszen nem egyszerű minden évben új jelmezt előállítani a semmiből. Az alábbiakban olyan jelmezek következnek kislányoknak, amik között az ügyes kezűbbek és a kevésbé kreatívak is találhatnak kedvükre valót, ha pedig a csemetéd is rábólint, indulhat a beöltözés!

Tündér

Nincs kislány, aki nem szeretne tündérré változni, és szerencsére ez nem is egy bonyolult jelmez. Minden kelléket megkaphatsz a boltokban, de ha a kisruhát egy turkálóban olcsón beszerzed, a többit más magad is előállíthatod: színes fonálra fűzz szárított vagy mű virágfejeket, ebből lesz a fejdísz.
A varázspálca szinte bármilyen pálcából készülhet, ha bevonod fényes alufóliával, a szárnyakat pedig papírból is kivághatod.

Balerina

A balerina szintén egyszerű, de népszerű jelmez. Balettcipője szinte biztosan van a gyereknek, már csak egy atléta és azzal megegyező színű tüll kell.
Ha tudsz varrni, varrhatsz szoknyát az anyagból, de egyszerűen össze is foghatod a gyerek dereka körül egy biztostűvel a tüllt.

A lényeg, hogy a gyerek derékbőségénél sokkal hosszabb anyagot vegyél, akár ötször-hatszor akkorát, így fog a tüll szépen ráncosodni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!