6 tipp, hogy hogyan ünnepeljétek a szilvesztert a gyerekekkel

Stumpf Bea
Írta: ,

A szilveszter mindenki számára egy izgalmas buli lehet, abszolút kortól független, de mégis sokat számít, hogy ki hogyan búcsúztatja az óévet. Ha úgy döntöttetek, hogy gyerekekkel ünnepeltek, akkor íme néhány ötlet, amivel igazán felejthetetlenné tehetitek ezt az estét a kicsiknek és persze saját magatoknak is!

Öltözzetek ki! Kép forrása: karaspartyideas.com

Mindegy, hogy csak néhányan gyűltök össze otthon vagy esetleg a szomszédba mentek át egy házibuliba, sokat dob mindenki hangulatán, ha ennek a bulinak igazán megadjátok a módját.

Mivel ilyenkor mindent lehet, ezért keressétek meg a legcsillogósabb ruhákat, a gyerekek amúgy is imádják a sok flittert, a csillámos anyagokat és a pörgős szoknyákat. Jöhetnek a partisapkák is, és természetesen a konfettiből jusson rátok is!

A lakás is csillogjon! Kép forrása: pnpflowersinc.com

Felejtsd el ilyenkor, hogy másnap mennyit kell majd pakolnod vagy takarítanod, hiszen egy jól sikerült dekoráció megalapozza a buli szuper hangulatát és a gyerekeknek is felejthetetlen élményt nyújt.

Elég, ha kiválasztasz egy szobát vagy egy nagyobb falat és azon dekorálsz 2016-os fényképekkel, konfettivel, csillogó díszekkel, csillámporba mártott lufikkal, világítós tárgyakkal vagy hurkapálcára aggatott vicces feliratokkal.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019