6 beltéri játék a gyerekeknek, ha már nem férnek a bőrükbe

Zabolai Margit
Írta: ,

A hűvös idő a szobában tartja a gyerekeket, és ha a kis lurkók nem tudják kimozogni magukat, abból senkinek semmi jó nem származik. Az alábbi ötletek segíthetnek, hogy a gyerekek se unatkozzanak, és a lakás is egyben maradjon.

Leszállópálya Kép forrása: howdoesshe.com

A jó öreg papírrepülőket valószínűleg már mindenki bevetette, amikor a gyerek szórakoztatásáról volt szó, de ha fogsz egy nagyobb kartonlapot, és vágsz bele néhány lyukat, majd egy ajtókeretre erősíted, egészen új szintre emelheted a papírrepülőzést.

Vághattok kisebb és nagyobb lyukakat, vagy körberajzolhatjátok őket különböző színekkel, hogy a megfelelő színű papírlapból hajtogatott masina a megfelelő pályán repüljön keresztül.

Pillanatok alatt megvan, és egy időre biztosan lefoglalod vele a kicsit.

Lufis röplabda Kép forrása: babble.com

Ha annyi tízforintosod lenne, mint ahányszor elmondtad, hogy a házban nem labdázunk, már tudtál volna építeni egy saját focipályát a gyereknek.

De szilveszter után úgyis az összes boltban le van árazva a kimaradt lufi, úgyhogy érdemes beszerezni párat.

Ez után már csak egy kötelet (vagy fürdőköpeny-övet, vagy sálat, vagy bármit, légy kreatív!) kell kifeszítened két széktámla közé, és mehet is a röplabda!

A lufival az sem baj, ha a kicsik eltalálnak valamit, hiszen nem fog kárt csinálni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019