5 tipp szülőknek, hogy zökkenőmentes legyen a tanév

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Az év nagy részében a gyerekeknek iskolába kell járni. Emlékszünk, hogy nekünk is nehéz volt átvészelni ezt az időszakot, de szereztünk sok olyan élményt is, amire jó visszaemlékezni. Hogyan lehet a legkevesebb lelki problémával megélni az iskolába járást?
Feladatok, kötelességek

Az iskolakezdés megpróbáltatások és kihívások elé állítja a gyereket és a szülőket. Nem mindig megy könnyen a visszaszokás a hosszú nyári vakáció után. 

A szabályok, feladatok és kötelességek kedvét szeghetik, elbizonytalaníthatják a gyerekeket, gátolhatják őket képességeik kibontakoztatásában, és a nehézségeket csak fokozza az iskolai terhek okozta fáradtság.

Mit tehetsz, hogy gyermekedben ezek az érzések enyhüljenek, és több öröme legyen az iskolában? Hogyan bontakoztathatná ki a benne rejlő képességeket?
Felkelés

Az egyik legnagyobb kihívást a gyerekek számára a koránkelés okozza. A legtöbben fél és háromnegyed nyolc között érkeznek, s vannak, akik még ennél is hamarabb. 

Néhány hete még ilyenkor ébredtek fel, és azon gondolkodtak, milyen mókákkal és kikkel fogják eltölteni a napot, kötetlenül lehettek együtt a barátaikkal.

Korábban pirkadt, és mire felkeltek, már teljesen kivilágosodott, most pedig szürke az ég, és sokat esik az eső.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019