5 tipp, hogy gyermeked boldog legyen

Sütő Gyöngyi
Írta: ,

A legtöbb szülő a legjobbat akarja nyújtani a gyerekének. A gyerekek azonban sajnos nem felhasználói kézkönyvvel születnek. Nem olyanok, mint a testvéreik vagy a szomszéd gyerekek, hanem mindegyik más. Mégis vannak olyan módszerek, amelyekkel a nevelés örömteli és hatékony folyamat lehet. A legfontosabbakat foglaltuk össze cikkünkben. 

Törődj magaddal!

Szeresd és tiszteld magadat! Törődj magaddal egészségesen és következetesen.

A szülők általában a saját szükségleteik elé helyezik a gyermekeikét.

Gyakori, hogy minden figyelmünket gyermekünknek kell szentelnünk, például betegségek és különleges alkalmak (karácsony, születésnap) alkalmával.

Normális körülmények között azonban a szülőknek is ajánlatos minőségi figyelemmel megajándékozniuk magukat, hiszen egy nyugodtabb, elégedettebb felnőtt ritkábban lesz ideges, viselkedésében pedig jóindulat és pozitív látásmód nyilvánul meg.

Kövesd a szíved szavát!

„Menj magabiztosan az álmaid felé. Éld azt az életet, melyet elképzeltél magadnak.” (Henry David Thoreau) 

Ha szívesen megtanulnál táncolni, vagy elutaznál egy szép nyaralóhelyre, akkor is érdemes elindulnod, ha a célod elérése elsőre lehetetlennek tűnik is, illetve hosszabb időbe telik.

Életed ne legyen börtön, mely nem tölt el izgalommal és nem jelent inspirációt számodra.

Ha nem teszel lépéseket afelé, amire vágysz, gyermekednek ezzel azt üzened, hogy soha nem lehet a miénk, amire vágyunk, mert nem érdemeljük meg, és hogy az álmok más embereknek valók. 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019