5 sportcucc, amit szeptemberben érdemes beújítanod a gyereknek

Írta: ,

Az iskolakezdéskor nem csak a gyerkőc szellemi, hanem a testi fejlődésére is érdemes egy kis figyelmet fordítani. Ezek a sporteszközök elengedhetetlenek az aktívan mozgó gyerekeknek, de még azoknak is, akik nem járnak különedzésre vagy sportfoglalkozásokra, hiszen a kényelmes, jól nyúzható sportfelszerelések a mindennapokban is helytállnak. (x)

Egy jó sportcipő Kép forrása: Intersport

Egy jó sportcipő minden mozgásnak az alfája és omegája. Mivel ezen múlik, hogy a gyerek hogyan tartja magát, hol terheli a fejlődésben lévő ízületeit, tényleg nem érdemes spórolni rajta.

Egy kényelmes, jó tartást kölcsönző sportcipő akár utcai viselet is lehet, hosszú távon segíthet akár a hátfájás kialakulásának megelőzésében is, ami különösen kamaszkorban jelent problémát.

Bien tipp: Az Intersportban szuper cipőket találsz majd a család ifjainak. Világmárkák közül válogathatsz akciós áron, így biztos, hogy minden adott lesz, amitől a gyerek kedvet kap a mozgáshoz, és a családi költségvetést sem borítja fel az egészséges életmód. Az Intersport katalógust itt tekintheted meg!

 
Egy melegítő Kép forrása: gbh007/depositphotos.com

Egy kényelmes melegítőre nem csak azoknak a gyerekeknek van szüksége, akik rendszeresen sportolnak.

Jól jön a szabadban tartott tornaórákon, de otthon is strapabíró viselet, amibe a gyerek gyorsan át tud öltözni, amikor hazaér.

Igazi univerzális viselet, amit valószínűleg sokat fog majd hordani, ezért érdemes jól mosható, tartós anyagból készült darabot beszerezni!