Szem nem marad szárazon! Gyönyörű esküvői köszönőajándékok a vendégeknek

Írta: ,

Kedves szokás valami aprósággal megköszönni az esküvőn a vendégeknek, hogy részesei voltak életetek egyik legszebb napjának. Ha te is készülnél aprócska köszönőajándékkal, az alábbi, ötletes meglepetések garantáltan könnyeket csalnak a szemekbe, vagy éppen óriási mosolyt az arcokra.

Édes, mint a méz Kép forrása: weddingchicks.com

1/5 Édes, mint a méz

Apró méretű üvegcséket patikákban, hobbiboltokban is beszerezhetsz, ha pedig az interneten is szétnézel, egészen olcsón megúszhatod a dolgot.

A mézet érdemes nagyobb tételben megvásárolni, a család vagy a barátnők biztosan szívesen segítenek, hogy kitöltögessétek az arany színű folyadékot - ezt egyébként egy fecskendő segítségével a legegyszerűbb és legtisztább intézni.

Az üvegcsék nyakára kötött kis cédulákat persze ki is nyomtathatod, de sokkal személyesebb, ha saját kezeddel írod rá: „A szerelem édes, mint a méz.”

A szerelem virága Kép forrása: blovedblog.com

2/5 A szerelem virága

Egy egészen aprócska pozsgás növény, de tulajdonképpen a mutatósabb, bájosabb kaktusz is tökéletesen megfelel a célnak. 

Ráadásul fejenként pár száz forintból letudhatod a köszönőajándékot, és garantáltan valami olyasmit adsz, amit senki nem dob ki a következő költözéskor, vagy felejt örökre a táskájában.

Az apró virágok szép szimbólumai a szerelemnek, ami gondozást, törődést igényel, és kedves gondolat, hogy minden vendéged otthonában lesz egy ilyen emlék a nagy napotokról.

3/5 Minden a csomagoláson múlik

Egy kedves fotó az ifjú párról, vagy bármilyen más apróság is kerülhet ebbe a kis szütyőbe, amit a csomagolás lesz ennyire szerethetővé.

A kis zsákokat, ha spórolni szeretnétek, magatok is megvarrhatjátok, egy darab csipke és egy szép szalag rögzítése után már kész is a tökéletes meglepetés csomagocskája.

A színeket igazítsd az esküvői színeitekhez, és a stílus is változhat attól függően, hogy elegáns vagy vidéki stílusú, bohém vagy glamúros lagzit terveztek.

4/5 Másnap örülni fognak neki

Kifejezetten mókás ez a túlélőcsomag másnaposság ellen, ami garantáltan mosolyt csal a vendégeid arcára, és már a lagzi helyszínére érkezéskor oldja egy kicsit a hangulatot.

Ha nagy bulit terveztek, ahol mindenki hajnalig mulat, és a különleges alkalom kapcsán alkohol is fogy majd, másnap a vendégeid tényleg örülni fognak ennek a mókás kis figyelmességnek.

A csomagba akár egy szem aszpirin és egy pici flakon víz is elegendő, de csak a költségkereten és a fantáziádon múlik, hogy mi kerül a csomagba.

Személyes köszönő Kép forrása: stylemepretty.com

5/5 Személyes köszönő

Némileg időigényesebb, de annál kedvesebb és személyesebb lehet ez az ajándék, ami ráadásul tényleg nem kerül semmibe.

A képeslapot akár magad is elkészítheted, az interneten könnyen kereshetsz sablont hozzá, az üzenetet pedig mindenképpen kézzel, személyesen írjátok bele - így lesz igazán alkalomhoz méltó az ajándék.

Próbáljatok ne általános köszönő írni, hanem valami személyre szabottat, akár csak egyetlen sort, egy kedves emléket, és mindenképpen mindketten írjátok alá a dátummal ellátott levelet.

Örök emlék marad!