Szem nem marad szárazon! Gyönyörű esküvői köszönőajándékok a vendégeknek

Zabolai Margit
Írta: ,

Kedves szokás valami aprósággal megköszönni az esküvőn a vendégeknek, hogy részesei voltak életetek egyik legszebb napjának. Ha te is készülnél aprócska köszönőajándékkal, az alábbi, ötletes meglepetések garantáltan könnyeket csalnak a szemekbe, vagy éppen óriási mosolyt az arcokra.

Édes, mint a méz Kép forrása: weddingchicks.com

Apró méretű üvegcséket patikákban, hobbiboltokban is beszerezhetsz, ha pedig az interneten is szétnézel, egészen olcsón megúszhatod a dolgot.

A mézet érdemes nagyobb tételben megvásárolni, a család vagy a barátnők biztosan szívesen segítenek, hogy kitöltögessétek az arany színű folyadékot - ezt egyébként egy fecskendő segítségével a legegyszerűbb és legtisztább intézni.

Az üvegcsék nyakára kötött kis cédulákat persze ki is nyomtathatod, de sokkal személyesebb, ha saját kezeddel írod rá: „A szerelem édes, mint a méz.”

A szerelem virága Kép forrása: blovedblog.com

Egy egészen aprócska pozsgás növény, de tulajdonképpen a mutatósabb, bájosabb kaktusz is tökéletesen megfelel a célnak. 

Ráadásul fejenként pár száz forintból letudhatod a köszönőajándékot, és garantáltan valami olyasmit adsz, amit senki nem dob ki a következő költözéskor, vagy felejt örökre a táskájában.

Az apró virágok szép szimbólumai a szerelemnek, ami gondozást, törődést igényel, és kedves gondolat, hogy minden vendéged otthonában lesz egy ilyen emlék a nagy napotokról.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019