Szabad szelleműek vagytok a pároddal? Nem mindennapi ötletek bohém stílusú esküvőre

Balatoni Dóra
Írta: ,
Szabad szelleműek vagytok a pároddal? Nem mindennapi ötletek bohém stílusú esküvőre

Kép forrása: hkringerphotography.com

Különleges, egyedi és felejthetetlen lagzira vágysz? Unalmasnak tartod a klasszikus dolgokat és a pároddal szabad szelleműek és a természetesség hívei vagytok? Akkor a bohém stílusú esküvőt neked találták ki! Hogy mit is jelent ez pontosan? Olvasd el cikkünket, hogy megismerd a legújabb trendet! De vigyázz, téged is azonnal elvarázsol!

Az esküvői ruha Kép forrása: hu.pinterest.com

Legyen szó bármilyen stílusú esküvőről, az előkészületek legfontosabb és leghangsúlyosabb része az esküvői ruha kiválasztása.

Ha kedveled a bohém stílust, és el sem tudnál magadon képzelni egy szigorú szabású, abroncsos darabot, valószínűleg tetszeni fognak a pillekönnyű, laza ruhák.

A lényegük, hogy egyszerűek, mégis fantasztikusan feldobja őket a csipke. A felső rész legyen hátul nyitott, az alsó része pedig lágy esésű, földig érő. Ha a fejedre egy virágkoszorút teszel, olyan leszel az esküvődön, mint egy tündér!

A koszorúslányok Kép forrása: blog.treeoflife.stfi.re

Nem szabad megfeledkezni a koszorúslányok ruhájáról sem.

A bohém esküvők lényege, hogy gyakorlatilag nincsenek szabályok, tehát a koszorúslányoknak sem szabod meg, mit vegyenek fel.

Ha a szabadban lesz a lagzi, akkor bátran öltözzenek színes, nyári maxiruhába. Egy virágos, lenge darabban sokkal jobban fogják magukat érezni, mintha feszes koktélruhában és magassarkú cipőben szenvednék végig az eseményt.

Természetesen azért nem árt, ha van valami közös bennük: legyen például a dress code egy virágos koszorú!