5 jel az esküvőn, amiből tudni lehet, hogy nem lesz tartós a házasság - az esküvői fotósok szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Az esküvő előtt a pár találkozik a fotóssal, megbeszélik a koncepciót és az szinte egész esküvőjüket végigkövetve csak rájuk koncentrál. Ez azt jelenti, hogy sok időt tölt a párral és rengeteg mindent lát életük nagy napján. Mondhatni első sorból nézik a dinamikát a pár két tagja, családtagjaik és barátaik között. Ez azt jelenti, hogy az évek alatti rutinnak köszönhetően a fotósok már messziről kiszagolják, ha egy házasság hátrányból indul. Nézzünk, szerintük mi az az öt jel, amiből szerintük előre tudni lehet, hogy a frigy nem lesz tartós.

1. A pár külön tölti a fogadást

Az esküvő talán legjobb része a ceremónia utáni buli, ami arról szól, hogy a friss házasok a szeretteikkel ünnepelnek és szórakoznak. A fotósok szerint előfordul, hogy az ifjú párt – főleg a férjeket - jobban érdeklik saját barátaik és többet foglalkoznak velük, mint kedvesükkel. Szerintük ez intő jel, hiszen ez az éjszaka csak a szerelmesekről kellene szóljon.

Az rendben van, hogy a pár törődik a vendégekkel, de az már nem, ha a vőlegény órákon keresztül csak a haverjaival iszik, feleségét pedig hagyja a táncparketten egyedül táncolni.

2. A Menyaszörny

Illetve a Vőlegény-szörny felbukkanása, mert az sem ritka. A fotósok szerint az a menyasszony – vagy vőlegény - aki csak magával törődik az esküvő alatt és hisztizik, ha nem minden pillanat úgy alakul, ahogy ő azt eltervezte, bizony nem lesz ideális házastárs. Ha valaki patáliát csap azért, mert rossz az idő, vagy elhervadtak a virágok, nem látja, mi az igazán fontos ezen a napon.

Aki önző és nem képes semmilyen kompromisszumra, bizony a házasságához is ugyanígy fog állni, pedig az esküvő lényege pont az, hogy két emberből egy lesz azáltal. hogy összekötik életüket.

3. A pár sokat vitatkozik

Ez nem egy meglepő megfigyelés, de a fotósok szerint gyakoribb, mint azt gondoljuk. Főleg a fotózás közben szoktak kijönni a felek közötti ellentétek és egymás megértésének teljes hiánya. Ha a pár az esküvője napján veszekszik, az szinte biztos jele annak, hogy nem lesznek sokáig együtt. Azok a párok, akikről a fotósok tudják, hogy még hosszú évek múltán is együtt vannak, sosem vitatkoznak az esküvőn, hanem közösen hoznak döntéseket. A szervezés alatt izgatottak, boldogok és látszik rajtuk, hogy a hetedik mennyországban vannak.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció