Nem a dekoráción múlik! Ezeken a dolgokon elégedetlenkednek a legtöbbet az esküvő vendégek

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság általánosságban véve mindenre igaz, hogy a külcsín iszonyúan fontos sőt, sok esetben a legfontosabb. Ezt a hibát sokan elkövetik az esküvőszervezés során is, avagy a páros arra szánja a legtöbb időt és pénzt, hogy a helyszín és a dekoráció valóban fenséges legyen. A látvány is számít, de hidd el, messze nem a legfontosabb szempont, ha a vendégek fejével gondolkozol. Mik azok a dolgok, amiken ők gyakran elégedetlenkednek?

Mennyire finom a vacsora Kép forrása: brit.co

A legtöbb esküvői vendég nem kifejezetten a neves alkalom miatt várja a szertartást, hanem az utána következő dínomdánom végett. Ebből máris látszik, hogy az egyik legfontosabb szempont az étel minősége, mennyisége, valamint az italválaszték. Ha mindenki jóllakik, és mindenki talál olyan italt magának, amit szívesen fogyaszt, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy kellemes emlékekkel fognak visszagondolni az esküvőtökre.

Nagyon lényeges tehát, hogy olyan csapatot bízzatok meg a feladattal, akik rutinosak, jól összeszoktak a közös munkában, és rendszerint elégedetten távoznak tőlük a vendégek. Arra pedig különösen ügyeljetek, hogy mindig kicsit több finomsággal készüljetek, mint ahányan vagytok. Ez pénzkidobásnak tűnhet, de ha marad, azt utólag is szét lehet osztani, ami pozitív emlék lesz, viszont, ha valakinek nem jut, mert más már repetázott, az bizony negatív visszacsatolás.

Milyen a zene Kép forrása: stylemepretty.com

Nem könnyű manapság eldönteni, milyen zenekart válasszatok az esküvőtökre, ez tény. Sokan újítanak, és megbíznak egy DJ-t a feladattal, ami tökéletesen működhet is akkor, ha sok fiatal vendégetek lesz, ellenben az idősebb korosztály nem igazán fogja találni a helyét a táncparketten.

Természetesen nem tehettek mindenki kedvére, de azért megpróbálhatjátok. Ha DJ mellett döntötök, akkor kérjétek meg, hogy időnként hagyományos esküvői dalokat is játsszon, hogy az idősebb korosztálynak se kelljen egész este csak ücsörögnie.

Ha pedig hagyományos zenekart és klasszikus esküvői muzsikát választotok, akkor is meg lehet velük beszélni, hogy ne kizárólag az ősrégi, kifejezetten nosztalgikus dalokat válasszanak. Egy jó zenekarnak nem okoz problémát a változatosság, márpedig az nagyon fontos, hogy a buli főszereplőire ne sajnáljátok a pénzt.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!