Mindenki házasodik körülötted? Ne parázz!

Bolla Gitta
Írta: ,

A Facebook-üzenőfalad eljegyzésekkel és lagzikkal van tele, te pedig ki vagy bukva, mert a pasid még a közelében sincs annak, hogy megkérje a kezed vagy – ami még kilátástalanabbnak tűnhet – esetleg szingli vagy? Akkor egy dolgot tanácsolunk neked: ne foglalkozz azzal, hogy mi van másokkal, oké? El is mondjuk, miért!

Ne hasonlítgasd magad a többiekhez Kép forrása: runningonhappiness.com

Unalmas frázis, de nem véletlenül hallottad már ezerszer! A te életed épp ott tart, ahol tartania kell, és nem véletlenül vagy ott, ahol.

Oké, nem vagyunk Coelhók, de értsd jól: talán te később találod meg az igazit, viszont addig szuperül kimaxolhatod a karrieredet és a bulizásokat, így egy pillanatig sem gondolsz majd arra, hogy nem élted ki magad.

Ráadásul azt se felejtsd el, hogy ha nem lenne Facebook, nem is látnád, mennyien házasodnak, és nem is zavarna ennyire. Ugye, hogy ugye?

Végezz önvizsgálatot Kép forrása: howdoyouwearthat.com

Nagyon nehéz manapság pár találni – rengeteg szép, okos és vicces lány van évek óta egyedül, ez tény. Viszont, nem véletlen, ha te is közéjük tartozol! Talán nem vagy elég nyitott, nem állsz készen egy igazi kapcsolatra, vagy csak szimplán nem tart még ott az életed, amikor be kellene lépned egy ilyen párkapcsolatba.

Lehet, hogy egy szakember segítségét is kikérheted az ügyben, ha egyedül nem tudod felderíteni az ügyet. Ha pedig sikerült, használd ki ezt az időt arra, hogy mindent megtehess, amire később már nem biztos, hogy lesz időd: tanulj meg spanyolul vagy végezz el egy komolyabb képzést.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019