Mindenki házasodik körülötted? Ne parázz!

Írta: ,

A Facebook-üzenőfalad eljegyzésekkel és lagzikkal van tele, te pedig ki vagy bukva, mert a pasid még a közelében sincs annak, hogy megkérje a kezed vagy – ami még kilátástalanabbnak tűnhet – esetleg szingli vagy? Akkor egy dolgot tanácsolunk neked: ne foglalkozz azzal, hogy mi van másokkal, oké? El is mondjuk, miért!

Ne hasonlítgasd magad a többiekhez Kép forrása: runningonhappiness.com

1/5 Ne hasonlítgasd magad a többiekhez

Unalmas frázis, de nem véletlenül hallottad már ezerszer! A te életed épp ott tart, ahol tartania kell, és nem véletlenül vagy ott, ahol.

Oké, nem vagyunk Coelhók, de értsd jól: talán te később találod meg az igazit, viszont addig szuperül kimaxolhatod a karrieredet és a bulizásokat, így egy pillanatig sem gondolsz majd arra, hogy nem élted ki magad.

Ráadásul azt se felejtsd el, hogy ha nem lenne Facebook, nem is látnád, mennyien házasodnak, és nem is zavarna ennyire. Ugye, hogy ugye?

Végezz önvizsgálatot Kép forrása: howdoyouwearthat.com

2/5 Végezz önvizsgálatot

Nagyon nehéz manapság pár találni – rengeteg szép, okos és vicces lány van évek óta egyedül, ez tény. Viszont, nem véletlen, ha te is közéjük tartozol! Talán nem vagy elég nyitott, nem állsz készen egy igazi kapcsolatra, vagy csak szimplán nem tart még ott az életed, amikor be kellene lépned egy ilyen párkapcsolatba.

Lehet, hogy egy szakember segítségét is kikérheted az ügyben, ha egyedül nem tudod felderíteni az ügyet. Ha pedig sikerült, használd ki ezt az időt arra, hogy mindent megtehess, amire később már nem biztos, hogy lesz időd: tanulj meg spanyolul vagy végezz el egy komolyabb képzést.

Nyugodj meg Kép forrása: fashiongonerogue.com

3/5 Nyugodj meg

Ha van pasid, és szeretitek egymást, akkor nincs miért paráznod azon, hogy mikor történik meg a lánykérés. Hiszen imádjátok egymást, bíztok a másikban, jól érzitek magatokat együtt, és minden jön majd a maga idejében.

Talán csak az igazán különleges, előre eltervezett pillanatra vár a párod! Ha viszont erőltetned kell a dolgot, akkor ott már valami probléma van, és inkább annak a megoldására kellene ráfeküdni ahelyett, hogy reggeltől estig a gyűrűt várnád.

Mérd fel a terepet Kép forrása: brides.com

4/5 Mérd fel a terepet

Ha sok ismerősöd esküvőjén részt veszel, illetve látod, hogy viselkednek házasként, rengeteget tanulhatsz az ő hibáikból, amiket így később te már nem fogsz elkövetni.

Nem vagyunk egyformák, de a hasznos tapasztalatokat érdemes beépíteni, és hálás lehetsz azért, hogy nem te vagy az úttörő szerepben. 

Élvezd ki a pillanatot Kép forrása: alwaysrooney.com

5/5 Élvezd ki a pillanatot

Tudod, az életben minden egyes szakaszt ki kell élvezni! Azt, amikor főiskolára jársz, és rengeteget bulizol, aztán a felnőtté válás kezdetét – ugyanez pedig igaz a kapcsolatokban és szerelmekben is.

Nagyon vágysz most arra, hogy már a férjednek szólíthasd a fiúdat „a pasim helyett”? Gondolj arra, hogy talán ez az időszak nem tart már sokáig, és onnantól kezdve már nem csak egy pár, hanem házastársak lesztek, annak minden nehézségével.

Ha szingli vagy, élvezd ki minden pillanatát, mert amikor majd három gyerek ugrál a fejeden, és a férjed horkol melletted, néha visszasírod majd a nyugodt egyedül töltött pillanatokat!