Milyen lánybúcsút szervezz, ha várandós a menyasszony?

Serestyén Sára
Írta: ,

Egy nő életében garantáltan benne van a top 3-ban a lánybúcsúja, ami a legemlékezetesebb eseményeket illeti, hiszen ilyenkor egy vad buli keretében búcsút int hajadonságának. De mit tehetsz, ha a barátnőd már várandós, amikor a bulit szervezitek neki? Ne aggódj, a feladat így sem lehetetlen, csupán egy kis rafinériára és odafigyelésre lesz szükséged!

Tartsd szem előtt az igényeit! Kép forrása: 100layercakelet.com

A terhesség – mindamellett, hogy egy csodálatos dolog – rengeteg kellemetlen tünettel járhat. Már a negyedik héttől teljesen megváltozhat a kismama közérzete. Bizonyos szagokat, amiket eddig szeretett, visszataszítónak talál, émelyeg és rosszullétek törnek rá, ezért semmiképpen ne menjetek olyan helyre, ahol a kellemetlen illatok kedvét szeghetik! 

A terhesség első trimeszterében jellemző, hogy a kismama kedélyállapota meglehetősen ingatag. Ebben az időszakban bárhol és bármikor képesek elálmosodni, tehát inkább kerüljétek a késő estébe hajló bulizást. A második trimeszter ennek szinte teljesen az ellentéte; ekkor a kismama sokkal energikusabb és türelmetlenebb is. Ezek a tünetek persze nincsenek kőbe vésve, ezért a legegyszerűbb, ha magát a kismamát kérdezed meg róla, éppen milyen fázisban tart!

Party alternatívák Kép forrása: bridalmusings.com

1. Töltsetek el együtt egy wellness napot manikűrrel, pedikűrrel és arcpakolással, de akár még frizurát is csináltathattok magatoknak.

2.

Ha a menyasszony még bírja szusszal, beülhettek valahová egy csajos vacsorára, ahol mindenki azt fogyaszthat, amit csak szeretne. Fontos, hogy olyan helyre menjetek, ahol nincsenek zavaró szagok, és a kismama ízlésének megfelelő ételek is szerepelnek az étlapon. A legjobb, ha előre foglaltok egy elkülönített asztalt, esetleg egy külön termet.

3. Menjetek el együtt egy kézműves tanfolyamra! A közös festés vagy korongozás sok izgalmas meglepetést és önfeledt pillanatot tartogathat.

4. Ha picit alacsonyabb a költségvetés, akkor a wellness napot tarthatjátok egy filmnézős estével egybekötve. Gyűjtsetek össze pár lánybúcsúval kapcsolatos vígjátékot, vagy a régi kedvenceit, hogy tudjon miből választani.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019