Menyasszonyok mesélnek arról, milyen esküvői ajándéknak örültek a legjobban

Szőke Angéla
Írta: ,

Esküvői ajándékot venni nem könnyű, és az ötödik étkészletet elkerülendő sok menyasszony vagy listát ír, ahonnan lehet választani, hogy mit veszünk meg nekik, vagy a legnépszerűbb ajándékot kéri, ez pedig a pénz. Ne sértődjünk meg, ha az ifjú pár úgy dönt, hogy készpénzzel „lepjük meg” őket, hanem legyünk megértőek: egy esküvő sokba kerül, nem beszélve a közös otthon megteremtéséről.

Ha viszont ránk van bízva az ajándék, próbáljunk meg kreatívak lenni és elkerülni a kliséket. Ha már megtiszteltek minket azzal, hogy életük legszebb napjára meghívtak, tegyünk egy kis erőfeszítést annak érdekében, hogy valóban örüljenek is az ajándéknak. Az alábbi menyasszonyok elmondják, hogy ők minek örültek a legjobban.

1. Egyedi ékszer

Melinda (32) egy családja által tervezett fülbevalót kapott.

„A nagymamám, nagynéném és anyukám együtt kreáltak nekem egy különleges gyöngy fülbevalót. A gyöngyöket nagymamám adta egy gyöngysorából, anyukám az aranyat, nagynéném pedig, aki ötvös, összeállított belőle egy gyönyörű ékszert, amiben a férjem és az én nevem kezdőbetűi finoman megjelennek. Csodaszép, imádom, ez a legszebb ajándék, amit valaha kaptam!”

2. Jelen voltak

Szilvi (25) számára az volt a legnagyobb ajándék, hogy a családja és a barátai elutaztak az esküvőjére.

„Mindig egy csodaszép „destination weddingre” vágytam és megadatott, hogy az esküvőnket Thaiföldön tarthattuk. Mivel nem volt büdzsénk arra, hogy hozzátartozókat is kiutaztassunk, nekünk az volt a legnagyobb ajándék, hogy a szüleink és a legközelebbi rokonaink, barátaink saját költségen kiutaztak velünk. Sokat jelentett, hogy ott voltak. Kettesben is jó lett volna, de így sokkal nagyobb élmény volt, azt az együtt töltött hetet sosem felejtem el!”

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!