Menyasszonyi ruha és miegymás – kapitális esküvői hibák

Írta: ,
Esküvő szezon lévén elég sok násznépet és menyasszonyt látok, főleg fotózás kapcsán, mivel Vác belvárosában, a „kézművesek utcájában” töltöttem az elmúlt öt hétvégét. Nálam nagyon magas a tűréshatár, tiszteletben tartok bármit és bárkit, de volt olyan, ami már nálam is kiverte a biztosítékot. Menyasszony királylányos ruhában és napszemüvegben, síelő mozdulatokkal előrébb haladva a tűsarkújában... és ez csak egy a sok közül.
A ruha és gazdája

Állítólag, a menyasszonyi ruha választja ki magának a menyasszonyt, és nem fordítva. Állítólag aha vagy wow érzés az, amikor felölti magára az ara a megfelelő ruhát. Állítólag...

Ez alatt az öt hét alatt én csak kompromisszumokat láttam a menyasszonyi ruha kapcsán. Mindegyiket el tudtam képzelni – egy vállfán, de nem azon, aki viselte. Nem a ruha a hibás, hanem az, aki hordja, ugyanis egy impozáns ruhát viselni kell tudni
 
Ehhez pedig első körben meg kell tanulni járni. Leginkább abban a cipőben, amit eme nagy napra választottunk. A ruha csak akkor lesz látványos, ha tudod azt viselni, lelket adsz neki – amúgy csak egy fehér, lélektelen jelmez.
A hiba kiküszöbölése

Javaslom, hogy minden menyasszony vegye meg időben a cipőt, mely ne csak küllemre legyen igényes, hanem kényelmes is legyen. Ezután napi egy-két óra hosszat vegye fel és sétáljon benne otthon, egy vonal segítségével, melyet felrajzol a földre. 

A másik kapitális hiba, melyet a menyasszonyok 90%-a elkövet, hogy tartásuk olyan, mintha – már elnézést – , de hasba rúgták volna őket. 
 
Ha pár szóban akarnám elmondani, hogyan kell gyúrni a bevonulásra: fejet fel, vállat hátra, előre néz, mosolyog, mellett-popsit ki, hasat be, lábat egy vonalban egymás után. Mindennap gyakoroljunk.