Ez a menyasszonyi ruha mutatna rajtad a legjobban – Az alakodhoz mérve

Zabolai Margit
Írta: ,
Ez a menyasszonyi ruha mutatna rajtad a legjobban – Az alakodhoz mérve

A nagy napon mindenki a legjobb formáját szeretné megmutatni, és csodadiéták ide vagy oda, érdemes olyan ruhát választanod erre az alkalomra, ami tökéletesen illik a nagy napra. Összeszedtük a ruhaválasztás legfontosabb szabályait, és azt is megmutatjuk, milyen fazon állna neked a legjobban, hogy ne vessz el egyedül a fehér habos tüll-tengerben.

Széles a vállam – mit viseljek?

Ha a válladat szélesnek, a csípődet viszont vékonynak találod, bátran válassz szűkebb fazonú, akár merész ruhákat is, hiszen ezek a nőiességedet hangsúlyozzák. A nagy dekoltázs és a csónaknyak kerülendő, mert ezek még jobban hangsúlyozzák a válladat, akárcsak a túldíszített felsőrész.

Jól állnak viszont a váll nélküli fazonok, amik a mellrésznél halmozzák a díszítést vagy az anyagot, mert ezek ott erősítenek, ahol szükség van rá. Ha az elképzeléseidbe belefér, megpróbálhatod a rövid, vagy elöl rövid, hátul hosszú fazonú ruhákat is.

A képen: Dalaarna ruha

Gömbölyű vagyok – mit viseljek?

A homokóra alkat, a széles csípő, telt mellek és vékony derék minden nő álma, de a menyasszonyi ruhákkal vigyázni kell, mert könnyen túl sok lehet a jóból. Kerüld a testre simuló fazonokat, amik összenyomhatnak, mert ezekben nem nőiesnek, inkább molettnek fogsz tűnni.

A túl erős, feltűnő díszek is kerülendőek, mert csak nagyobbnak mutatják azt, aminek már éppen megfelelő a mérete.

Válassz egyszerű vonalvezetésű, a test idomait követő, de nem szorosan tapadó ruhákat, egyszerű vállrésszel vagy keresztbe lapolással. Ezek pontosan ott hangsúlyoznak, ahol kell, és a nőies alakodat se többnek, se kevesebbnek nem mutatják, mint amilyen valójában is.

A képen: Leder Barbara ruha

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv