A legszebb magyar lánykérések, amik láttán garantáltan elérzékenyülsz

Kató Iringó
Írta: ,
A legszebb magyar lánykérések, amik láttán garantáltan elérzékenyülsz

Kép forrása: India Earl Photography

Egy lánykérés természetesen mindig végtelenül romantikus és különleges a benne résztvevőknek. Ám vannak olyanok, akik egy fokkal különlegesebbre vágynak és nem mindennapi módon kérik meg szerelmük kezét. 7 magyar fiút mutatunk be nektek, akik mind egyedi módon tették fel a nagy kérdést szívük választottjának. (Érzékeny olvasóinknak azt ajánljuk, hogy papír zsebkendő bekészítése nélkül egyik videót se kezdjék el megnézni, ugyanis garantáltan megható történetek következnek.) :)

1. Mozis lánykérés

A menyasszony jelölt mit sem sejtve moziba ment barátnőjével. A szokásos előzetesek után azonban nem a várt film, hanem egy különös akciójelenet vette kezdetét. A filmkockák egyre csak pörögtek és a lány fokozatosan rájött, hogy ő is főszereplője lett ennek a mozinak. Nem árulunk el nagy titkot, hogy végül a barátja megjelent a moziban egy csokor vörös rózsával...

[beagyaz:video:236]

2. Búváros lánykérés

A nyíregyházi sóstó sem felejti el azt a vasárnap délutánt, amikor csodás lánykérés a víztükrén, csónakázás közben. Az akcióban többek között részt vett egy búvár és egy tavirózsa is: utóbbi mutatta az utat, hogy hol kell lehorgonyoznia a csónaknak, mert ott van a búvár a víz alatt, aki a megadott jelre felszínre hozta az eljegyzési gyűrűt. A vőlegény később elmondta, hogy párja szívesen nézett az interneten különleges lánykéréseket, s innen jött az ötlet, hogy megadja neki ezt az élményt.

[beagyaz:video:237]

3. Karikatúrás lánykérés

Klasszikus történetnek indult: a Bazilika tövében, egy kellemes estén egy karikaturista portrét készít egy szerelmes párról. Ám a lány nem sejti, hogy a rajz tulajdonképpen már egy napja elkészült, sőt, egy kis szövegbuborék is odakerült a jobb felső sarokba az alábbi szöveggel: ,,Hozzám jössz??”.

[beagyaz:video:238]

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv