Még vársz a lánykérésre? Ezt éli át a barátod, mielőtt megteszi a nagy lépést

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem biztos, hogy bármit elrontottál, ha a barátod évek múltán is halogatja a lánykérést. Sőt az is lehet, hogy egyenesen tökéletes a kapcsolatotok, csupán még nem érkezett el az ideje a következő lépcsőfoknak. De vajon milyen, rajtad kívülálló okok állhatnak a háttérben?

A múlt miatt fél elköteleződni Kép forrása: stylishwife.com

Persze nem csak neki, hanem neked és mindenki másnak is, ám ez egy olyan feladat, ami iszonyúan nehéz és fájdalmas tud lenni. Sajnos sokat nehezít a dolgokon, hogy a férfiak gyakran nem tartják magukhoz méltó dolognak sem a gyászt, sem a lelkizést, ezért éveken, évtizedeken át cipelik a sebeket, majd a velük járó hegeket.

Ez természetesen a párkapcsolatokra is igaz: ha egyszer nagyot csalódott, félreismerte a nagy Ő-nek hitt nőt, megcsalták, megalázták, vagy csak váratlanul szakítottak vele, akkor lehet, hogy a történteket még most sem heverte ki. Tovább nehezít a dolgon, hogy nem biztos, ezeknek egyáltalán tudatában van….

Természetesen azért, mert ha valamit nem sikerült lezárni, akkor nem fog tudni feloldódni a kapcsolatotokban. Ha nem sikerül átadnia magát az érzéseinek, gondolatainak, akkor nemhogy eljegyzésre, igazán komoly kapcsolatra se nagyon számíthatsz.

Emiatt nem te vagy a hibás, mindenkinek magában kell tisztába tennie a történteket – ám ebből adódóan jogosan érzed azt is, hogy tehetetlen vagy. Gyakran egyébként az az oka annak, hogy a férfiak nagyon hosszú ideig húzzák a lánykérést, hogy a 100%-nál is biztosabbra szeretnének menni. Ám mire ez az idő eljön, úgy vannak vele, hogy ha idáig jól működött az egész, minek változtassanak rajta…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019