Különleges lánybúcsúra vágysz? Szuper helyek Budapesten

Horváth Petra
Írta: ,

Mindenki tisztában vele, hogy a legény- és leánybúcsúk hogyan festenek a mozivásznon – alkohol, féktelen buli, piszkos dolgok, szörnyű másnaposság, de a vége happy end –, azonban a valóságban ez az esetek nagyobb százalékában nem pontosan így zajlik. Vannak arák, akiknek nyugalomra, lelki feltöltődésre van szükségük a nagy nap előtt, míg másoknak arra, hogy elengedhessék a gátlásaikat.

Vannak, akik intuitív élményre vágynak a lánybúcsújuk alkalmával, míg mások a klasszikus értelembe vett módon szeretnének ellazulni. Szerencsére sokszínűek vagyunk, így az elvárásaink és stílusunk is eltérő, a jó hír pedig az, hogy ma már szinte bármilyen leánybúcsúra is vágyjunk, az megvalósítható!

Spiritualitás és lelki feltöltődés Kép forrása: lazula.hu

Előfordulhat, hogy a nagy nap előtt sokkal inkább vágysz egy kiadós beszélgetésre, nyugalomra, lelki feltöltődésre a barátaiddal, mint egy „ereszd el a hajam” éjszakára.

Akár egy egész napot szervezhettek a lélek köré, kezdve egy frissítő jógával vagy meditációval, majd egy hangulatos ebéddel, végül pedig egy kiadós beszélgetéssel és ellazulással a Lazula titkos kertben. Mindemellett részt vehettek intenzív önfejlesztő tréningeken, ahol közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, egyensúlyba hozhatjuk a lelki-testi harmóniánkat, és megismerkedhetünk hasonló gondolkodású nőkkel! Emellett elmehetünk auratisztításra, és még rengeteg lélekerősítő vagy spirituális eseményre!

Ha pedig egy kiadós kirándulásra vágysz egy gyönyörű helyen, nézd meg előző cikkünket, amiben hazai virágfarmokat és arborétumokat mutatunk be!

A művészet és kreativitás kedvelőinek Kép forrása: 3dgallerybudapest.hu

Hihetetlen, de igaz, manapság már konkrét kiállítóterek és galériák léteznek, ahol a művészetkedvelő aráké a főszerep!

Ha szereted keverni a fotózkodást és szórakozást a lélegzetelállító műalkotásokkal, akkor például a 3D Gallery Budapest a te helyed!

Ha inkább a komolyabb művészet vagy a kreativitás irányában mozognál, akkor elvégezhettek csoportosan intenzív fotós- vagy agyagos tanfolyamokat, lehettek egy napra festők, divattervezők, konyhatündérek vagy részt vehettek izgalmas nyomozós játékokban is, illetve ellátogathattok érdekes múzeumokba, kiállításokra, különböző tárlatokra!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!