Kreatív ötletek, amikkel feldobhatod az esküvői gyerekasztalt, hogy mindenki jól szórakozzon

Fehér Dia
Írta: , Frissítve:
Kreatív ötletek, amikkel feldobhatod az esküvői gyerekasztalt, hogy mindenki jól szórakozzon

Kép forrása: racom/depositphotos.com

Ha népes gyereksereg is részese lesz a nagy napnak, érdemes néhány kreatív ötletet bevetni, hogy ők is jól szórakozzanak és el tudják foglalni magukat. Első körben már az is szuper, ha külön asztalt kapnak, ahol tudnak egymással játszani, beszélgetni, kreatívkodni így a szülők is kikapcsolódhatnak egy kicsit. 

A következő ötletek mind segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd az esküvőd napját számukra is, az pedig már csak hab a tortán, hogy a szüleik mennyire hálásak lesznek ezért az apró figyelmességért.

Ehhez nem lesz szükséged másra, csak néhány doboz zsírkrétára vagy ceruzára és egy-egy papírlapra. Ha van kedved, akár az internetről le is tölthetsz egy hasonló esküvői képet, amit aztán mindenki kiszínezhet.

Ha már nagyobbak is vannak a csapatban, nekik szókeresőt, vagy rejtvényt is nyomtathatsz, aminek témája szintén lehet a te nagy napod.

Ezekkel sosem lehet mellélőni, ráadásul több korosztálynak is jó szórakozás! 

Egy másik remek elfoglaltság a gyurmázás, amit sok gyerek nagyon szeret csinálni, hiszen kiélheti közben a kreativitását.

Akár előre meghatározott figurákat is csinálhatnak, de azzal sincs gond, ha mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját.

A buborékfújó is nagy sikert arathat, ráadásul gyönyörű fotók is készülhetnek a kicsikről, amint használatba veszik. Érdemes ebből több üveggel beszerezned, hogy ne legyen belőle összezörrenés.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!