Kínos és vicces sztorik: 5 nászéjszaka, ami nem épp úgy alakult, ahogy eltervezték

Schuster Borka
Írta: ,

Forró szex, dögös fehérnemű, rózsaszirmok az ágyon. Ilyen szokott lenni egy nászéjszaka a mozivásznon. A valóságban? Nem mindig. A következő párok valószínűleg nem így képzelték el a nagy estét, de végül is az igazán fontos, hogy azzal töltötték, akit a legjobban szeretnek.

Anita, 29 éves Kép forrása: stahov/depositphotos.com

„Mire hazaértünk, olyan iszonyatosan kimerültek voltunk mindketten, hogy moccanni is alig bírtunk, nem hogy szexelni.

Az viszont, amikor végre levehettem a rettenetes melltartót, amit a ruha alatt viseltem, felért egy orgazmussal, a férjem pedig, bár szintén kimerült volt, megmasszírozta az egész nap magas sarkúban préselődő lábaimat, szóval megint csak meggyőződtem róla, hogy megütöttem a főnyereményt ezzel a házassággal.”

„Az esküvő előtti napokban elég fáradtnak éreztem magam, sokszor voltam rosszul is, de az egészet betudtam a nagy izgalomnak. Már jó előre készültem a nászéjszakára, vettem szexi fehérneműt külön erre az alkalomra, gyertya, pezsgő, ami kell, de az esküvő után már a kocsiban elkezdtem hányni.

Nem értettem a dolgot, mert a rossz gyomrom miatt direkt egy kortyot sem ittam egész nap, nehogy ez rontsa el az estét. Aztán ahogy egy percre egyedül maradtam a fürdőszobában, hirtelen összeállt a kép. Feltúrtam a fürdőszobai szekrényt, találtam egy dugi terhességi tesztet, és ott volt az egyértelmű válasz: terhes vagyok.

Nagyon boldogok voltunk, de a szex elmaradt, mert az egész estét végighánytam, és valószínűleg azt sem fogjuk majd elmesélni a gyereknek, hogy egy pompomos tanga volt rajtam, mikor elmondtam az apjának, hogy családot alapítunk.”