Káprázatos fátyolmegoldások menyasszonyoknak – így válaszd ki a megfelelőt!

Boros Mariann
Írta: ,

Bár nem minden menyasszony ragaszkodik a fátyolhoz, ez a különleges kiegészítő szép kontúrt adhat a ruhának és még ünnepibbé teheti viselőjét a nagy napon. Ha te is hamarosan kimondod a boldogító igent, és még nem találtad meg a megfelelőt, vagy épp csak inspirációt gyűjtenél, jó helyen jársz: összeállításunkban különböző fazonú és stílusú, meseszép fátylakat találhatsz.

Földig érő Kép forrása: www.amazonaws.com

Egy egyszerűbb menyasszonyi ruhát is pompássá tesz a földig érő fátyol.

Persze – mint minden esetben – fontos, hogy anyagában és színében passzoljon a ruhához, és azt sem árt számításba venni, hogy bár kétségtelenül gyönyörű, nem biztos, hogy a legkényelmesebb darab.

Ugyanakkor dönthetsz úgyis, hogy a szertartás – és a fotózás – után leveszed, így a táncparketten nem kell félned, hogy belegabalyodsz vagy rálépsz – vagy rosszabb esetben valaki más.

Földig érő fátyolból is létezik a fotón láthatóhoz darabhoz hasonló egyszerű tüll, de vannak csipkeszegélyű, feltűnőbb darabok is, ezeknél azonban fontos, hogy amennyiben a ruhán is van csipke, a minták ne üssenek el egymástól.

Madárfészek fátyol

Ha nem állnak tőled távol az extrém megoldások, bevállalhatod a madárfészek (vagy madárka) elnevezésű fátylat, melynek neve találó ugyan, szerencsére a nevével ellentétben nem emlékeztet madárfészekre - annál sokkal elegánsabb, de persze kell hozzá a megfelelő ruha is.

A rácsmintának köszönhetően az arcot sejtelmesen takaró darab a vintage megjelenés nélkülözhetetlen kelléke, melyben az anyag helyett inkább a fátylat díszítő gyöngyök és virágok hangsúlyosak.

Ehhez a fátyolhoz egyszerű frizura dukál, és az ékszerekkel is bánj csínján – ne feledd, a kevesebb néha több.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019