Jön az esküvőszezon! – 7 dolog, amit vendégként kerülnöd kell

Stumpf Bea
Írta: ,
Jön az esküvőszezon! – 7 dolog, amit vendégként kerülnöd kell

Kép forrása: alexhreniuc

Lehet, hogy már profi esküvőlátogató vagy, hiszen sorra minden rokonod és barátnőd férjhez megy, így már pontosan tudod, hogy mit illik és mit nem, azonban még így is lehet néhány véletlen, amivel nem megfelelően viselkedsz egy esküvőn. Ha már volt saját esküvőd, akkor eggyel könnyebb dolgod van, hiszen egy másik szemszögből is átéltél már egy ilyen eseményt. Lássuk, mik azok, amikre mindenképp érdemes figyelned, ha vendég vagy!

Ne trollkodj a fotókba Kép forrása: junebugweddings.com

A legtöbb esküvőn van profi fotós, aki azért van ott, hogy minden fontos pillanatot tökéletesen örökítsen meg.

Lehet, hogy te is jó fotós vagy, de semmi szükség arra, hogy a mobiloddal beugorj a fotós mellé vagy elé és megpróbáld lepipálni, mondván, hogy te sokkal jobban el tudod kapni a pillanatot.

Az sem a legjobb ötlet, hogy minden képbe megpróbálsz beleugrani, hogy nehogy lemaradj még a kattintás előtt.

Nem gond, ha nem vagy rajta minden családi vagy hangulatfotón.

Tipp: Egy megfelelő pillanatban elkapott szelfi vagy közös fotó persze belefér az ifjú párral, de előtte mindenképp kérdezz rá, hogy belefér-e.

A megfelelő ruha kiválasztása Kép forrása: lyndiinthecity.com

Lehet, hogy régimódinak tartod, hogy az esküvőkön voltak, illetve vannak bizonyos öltözködéssel kapcsolatos szabályok, mint hogy nem viselünk vendégként piros, fehér vagy fekete színeket vagy nem a legkihívóbb, csábító ruhánkat vesszük fel.

Ugyanígy fontos az is, hogy illetlenség alulöltözni, így mielőtt kiválasztjátok az aznapi szettet, esetleg egyeztessetek a párral, hogy mit gondolnak az esküvői dress code-ról.

Van ugyanis, akit egyáltalán nem zavar, ha a kedvenc fekete ruhádban jelensz meg, hiszen neki az a legfontosabb, hogy te is jól érezd magad a bőrödben, viszont van olyan is, aki ragaszkodik a hagyományokhoz, amit illik tiszteletben tartani.