Inspirációk szabadtéri esküvőhöz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Óriási a kockázat a szabadtéri esküvők megtervezése során, hiszen a rossz idő minden tökéletes gondolatot, precíz ötletet keresztülhúzhat. Ha mégis belevágtok és a szerencse is mellétek szegődik, csodás élményben, és még fantasztikusabb látványban lehet részetek. Mutatunk néhány feledhetetlen ötletet!

Ezt a különleges és hasznos dekorációt nem csupán a szabadtéri esküvők alkalmából vetheted be, de az tény, hogy az élő ültető kártyák a friss levegőn még inkább hatásosak.

Az elkészítésük során a kisméretű cserepekbe egy-egy növénykét ültess, a cserepet ízlésednek megfelelően bevonhatod papírral, de akár apró kaspókat is vásárolhatsz.

A kövirózsa, pozsgás növény mellé zászlóként szúrd bele a nevet, majd az ültetésrend kialakításakor tedd a helyére.


Láttad? Álomszép kiegészítők tavaszi menyasszonyoknak


A különleges ültető kártya nemcsak egyedisége miatt nagyszerű választás, hanem azért is, mert a lagzi végén mindenki hazaviheti, és elültetheti a kertjében.

A hosszú évekig burjánzó növény garantáltan szebb és tartósabb emlék, mint egy gondosan kivitelezett, de papírból készült kártya. 

Az esküvők manapság kihagyhatatlan kellékei közé tartoznak a különféle üzenő táblák, amik a szabadtéren még változatosabb formákat ölthetnek.

Fontos rájuk figyelmet fordítani, hiszen ami számunkra egyértelmű, az nem feltétlenül lesz az a vendégek számára.

Nyugodtan jelöljük táblákon az útvonalakat, fontosabb helyszíneket, ez különösen lényeges lehet nagy létszámú, jelentős méretű területen megrendezett esküvő esetében. Nem csupán céllal vethetjük be a táblákat, egyszerűen díszítő funkciót is garantálhatunk általuk.

A fiatalok esküvőjén jó ötlet hashtag-eket felírni a táblákra, de a párra, esküvőre jellemző szavakkal is megteremthetjük az alaphangulatot.

Jelölhetjük a menetrendet, a menüt, az italkínálatot, a jegyespár új nevét, vagy akár életük fontosabb dátumait.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019