Ilyen lánybúcsút szerveztünk a várandós barátnőnknek

Fodor Veronika
Írta: ,
Ilyen lánybúcsút szerveztünk a várandós barátnőnknek

Már több hónapja szerveztük a lánybúcsút, amikor kiderült, a menyasszony várandós. Hoppá, újratervezés! Sok-sok programot ki kellett húznunk a listáról, és kismama-kompatibilis alternatívákkal helyettesíteni. Amennyire izgultunk, a végeredmény olyan fantasztikus lett, nézzétek meg ti is! :)

Készülődés vintage hangulatban Kép forrása: Fodor Veronika

A klasszikus és sokszor már elcsépelt lánybúcsú ötleteket egyből el is felejthettük, de szerettünk volna egy különleges napot szervezni. Első lépésként belevágtuk egy vintage kerti parti előkészítésébe, hogy várandós barátnőnk romantikus lelkét kényeztessük.

Vásároltunk, kölcsönkértünk és saját kezűleg is készítettünk dekorációt. Több hét volt, mire mindent beszereztünk: pokrócok, rózsás párnák, led égősorok, lampionok, lufik, virágok, szalvéták, szalagok, befőttes üvegek, csipkés alátétek és gyertyatartók, de az eredmény magáért beszélt, a menyasszonyunkat sikerült elkápráztatni!

Különösen odafigyeltünk minden apró részletre, még a sütik is rózsaszín-fehér mázzal voltak bevonva.

Nincs büntetés, csak jutalom Kép forrása: hellogiggles.com

Persze a dekoráció az csak a körítés volt, szükség volt kreatív játékok kitalálására is. Az egyik játék egy zenei kvíz volt, amihez kiválogattuk tini korunk slágereit, neki pedig ki kellett találnia a szám címét és előadóját.

Ha nem találta el, akkor két „büntetés” közül választhatott. Összegyűjtöttünk ciki ruhadarabokat tizenéves korunkból, amik közül minden rossz válasz esetén fel kellett vennie egyet. Ha már úgy érezte, hogy túl sok rajta a fux, a lakk, vagy épp kényelmetlen holdjáró cipő, akkor választhatta a B verziót, ami az el nem talált számra egy rövid, spontán koreográfia előadása volt. Természetesen nem hagytuk cserben, és ha Spice Girls volt, amin elcsúszott, akkor segítségképp választhatott együttes tagokat maga mellé. Így végül a rózsaszín tündérszettet a buli végére kicsit más stílussal is kombináltuk.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató