Ilyen, ha fiatalon mész férjhez - Hoppok és koppok, amiket megtapasztalhatsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Fiatalon férjhez menni? Erről szinte mindenkinek megvan a maga véleménye. Van, aki eszement dolognak tartja, míg mások úgy vélik, nincs ezzel semmi probléma, ha két ember igazán szereti egymást. Ami biztos: ennek is megvannak a maga előnyei és hátrányai, amit érdemes még azelőtt átgondolnunk, mielőtt belevágunk. Nézzük, melyek ezek!

A legtöbb friss házast az bosszantja fel a legjobban, ha már a lagzin elkezdi a násznép azt kérdezgetni, hogy „és mikor jön majd a baba?”.

Szerencsére, ha fiatalon házasodtatok össze, akkor kevesebb az esélye annak, hogy erre a kellemetlen kérdésre kelljen válaszolnotok. Azzal, hogy eldöntöttétek, együtt akarjátok leélni az életeteket, nem kell egyből azt is eldöntenetek, mikor akartok babát.

Bőven ráértek a családalapításra, attól, hogy gyűrű van az ujjatokon, még bátran belevághattok például egy világ körüli kirándulásba vagy akár egyetemre is járhattok.

Előny: Nem csak fiatal anyuka, de fiatal nagymama is lehetsz Kép forrása: samlandreth.com

Ha fiatalon összeházasodtatok és nem sokkal utána meg is született az első gyermeketek, akkor kalkulálhatsz azzal, hogy valószínűleg viszonylag hamar lesznek belőletek nagyszülők.

Ennek számos előnye van, gondolj csak bele, fiatal, egészséges nagymamaként sokkal könnyebben megy majd a futás a kisunokád után, mintha már csak bottal járva tudnál közlekedni.

Bárhova elviheted őt, biciklizhettek vagy labdázhattok együtt, imádni fogod!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019