Így ment férjhez Yoko Ono és Grace Kelly - Sztárok ikonikus esküvői ruhái

Zabolai Margit
Írta: ,

Ugye te is kíváncsian szemlélődsz, ha valahol esküvőt látsz, hogy vajon milyen fenséges ruhakölteményt visel a menyasszony? Nem csoda hát, hogy az ismert, ikonikus sztárok esküvői ruhái örökre beégtek a köztudatba. Lehet, hogy ezek a darabok ma már számítanak trendinek, de az biztos, hogy egykoron meghatározták az esküvői divatot. A te stílusodhoz melyik áll a legközelebb?

Audrey Hepburn Kép forrása: harpersbazaar.com

Audrey Hepburn igazi klasszikus szépség, aki karakteres arcával és törékeny vonalaival szépségszimbólummá vált a korában, elegáns stílusa pedig máig fogalom a divatszakmában.

Saját esküvőjén egy zárt, kissé geometrikus hatású, szögletes ruhát viselt. Mai szemmel nézve érdekes választás egy ilyen robosztus darab, de a modern androgün trendekbe ugyanúgy beleillene.

A rózsák és a lányregények hangulatát idéző blúz mégis lágyabbá, nőiesebbé teszik a ruhát.

Madonna Kép forrása: flavorwire.com

Amikor Madonna hozzáment Sean Pennhez, a kor talán két legrebellisebb, legszexibb sztárja kelt egybe.

Madonna ruháját akkori stílusának megfelelően tüll és csipkék borították, de természetesen nem is ő lett volna, ha nem vesz egy fekete keménykalapot a menyasszonyi ruhához.

Ha egyetlen esküvői ruhát kellene választanunk, ami a ’80-as éveket jellemzi, akkor biztosan emellett tennénk le a voksunkat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019