Igaz történet: 5 lánykérés, amit biztosan megkönnyezel

Kerekes Vivien
Írta: ,

Biztosan a te életedben vannak olyan pillanatok, amiket sosem fogsz elfelejteni. A családi kirándulások, az első igazi szerelem, vagy amikor először tapasztalhattad meg, milyen érzés elköltözni a szüleidtől. Ezek mellé még rengeteg gyönyörű emléket gyűjtöttél, vagy gyűjthetsz majd össze, amikből természetesen az sem hiányozhat, amikor a párod a szemedbe néz, és megkéri a kezed. Ez minden kapcsolatban hatalmas mérföldkő, ami még inkább megerősít titeket abban, hogy örökké együtt szeretnétek lenni. Így nem csoda, hogy néhány férfi igyekszik a maximumot - vagy még annál is többet - kihozni az eljegyzés pillanatából. Ha kíváncsi vagy a világ legromantikusabb lánykéréseire, ezeket a történeteket ne hagyd ki!

Mesebeli lánykérés Disney Landben I. Kép forrása: howheasked.com

A találkozás: Jane és Patrick még az interneten "futottak" össze, majd 8 év virtuális barátság után sikerült megszervezniük a legelső találkozójukat.

Már a reptéren tudták, hogy itt sokkal többről van szó, így nem is pazarolták az idejüket, és kis idővel később a távkapcsolat helyett inkább összeköltöztek.

Az eljegyzés: Mivel Jane imádja Disney Landet, egy percig sem volt kérdés, hol kerüljön sor a lánykérésre.

Egy délután épp a szokásos körútjukat járták be a vidámparkban, amikor Patrick meglepte szerelmét egy asztalfoglalással az egyik étteremben

Mesebeli lánykérés Disney Landben II. Kép forrása: howheasked.com

A férfi viszont semmiképp sem itt szerette volna feltenni a nagy kérdést, különösen, mert Jane kezdte kitalálni a tervét.

Ehelyett ebéd után elvitte sétálni a lányt a parkban egy olyan helyre, ahol a tömegben már várta őket egy fényképész, akit Patrick bérelt fel titokban a nagy napra.

Az utca közepén a férfi aztán letérdelt, de annyira izgult, hogy még a gyűrűt sem sikerült rögtön elővennie, ráadásul véletlenül Jane jobb kezére húzta fel.

Persze a lányt ezek az apró "hibák" egy cseppet sem zavarták, sőt, csak még jobban elérzékenyült örömében.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019