Igaz történet: 5 lánykérés, amit biztosan megkönnyezel

Írta: ,

Biztosan a te életedben vannak olyan pillanatok, amiket sosem fogsz elfelejteni. A családi kirándulások, az első igazi szerelem, vagy amikor először tapasztalhattad meg, milyen érzés elköltözni a szüleidtől. Ezek mellé még rengeteg gyönyörű emléket gyűjtöttél, vagy gyűjthetsz majd össze, amikből természetesen az sem hiányozhat, amikor a párod a szemedbe néz, és megkéri a kezed. Ez minden kapcsolatban hatalmas mérföldkő, ami még inkább megerősít titeket abban, hogy örökké együtt szeretnétek lenni. Így nem csoda, hogy néhány férfi igyekszik a maximumot - vagy még annál is többet - kihozni az eljegyzés pillanatából. Ha kíváncsi vagy a világ legromantikusabb lánykéréseire, ezeket a történeteket ne hagyd ki!

Mesebeli lánykérés Disney Landben I. Kép forrása: howheasked.com

1/10 Mesebeli lánykérés Disney Landben I.

A találkozás: Jane és Patrick még az interneten "futottak" össze, majd 8 év virtuális barátság után sikerült megszervezniük a legelső találkozójukat.

Már a reptéren tudták, hogy itt sokkal többről van szó, így nem is pazarolták az idejüket, és kis idővel később a távkapcsolat helyett inkább összeköltöztek.

Az eljegyzés: Mivel Jane imádja Disney Landet, egy percig sem volt kérdés, hol kerüljön sor a lánykérésre.

Egy délután épp a szokásos körútjukat járták be a vidámparkban, amikor Patrick meglepte szerelmét egy asztalfoglalással az egyik étteremben

Mesebeli lánykérés Disney Landben II. Kép forrása: howheasked.com

2/10 Mesebeli lánykérés Disney Landben II.

A férfi viszont semmiképp sem itt szerette volna feltenni a nagy kérdést, különösen, mert Jane kezdte kitalálni a tervét.

Ehelyett ebéd után elvitte sétálni a lányt a parkban egy olyan helyre, ahol a tömegben már várta őket egy fényképész, akit Patrick bérelt fel titokban a nagy napra.

Az utca közepén a férfi aztán letérdelt, de annyira izgult, hogy még a gyűrűt sem sikerült rögtön elővennie, ráadásul véletlenül Jane jobb kezére húzta fel.

Persze a lányt ezek az apró "hibák" egy cseppet sem zavarták, sőt, csak még jobban elérzékenyült örömében.

Meglepetés a Nagy Almában I. Kép forrása: howheasked.com

3/10 Meglepetés a Nagy Almában I.

A találkozás: Nikki New Yorkban élt, Trent pedig egy milliószor nyugodtabb kisvárosban, Nebraskában. Egy közös barátjuk vette észre Instagramon, hogy mindketten Omahában vannak, és megszervezett nekik egy randit, ami telitalálat volt. A két fiatal teljesen egymásba szeretett, a kapcsolatuknak pedig meg se kottyant a több száz kilométeres távolság.

Az eljegyzés: Egy téli napon Nikki épp útban volt egy barátnőjéhez, a helyszínen azonban egy kosárral és egy ékszeres dobozzal várták, majd arra kérték, hogy induljon el a Central Park felé.

Séta közben sorra szólították le az emberek egy-egy hófehér rózsával a kezükben, majd ahogy közeledett a cél felé, megpillantotta Trentet egy lépcsősor tetején állva. 

Meglepetés a Nagy Almában II. Kép forrása: howheasked.com

4/10 Meglepetés a Nagy Almában II.

A lány alig hitt a szemének, hiszen teljesen biztos volt abban, hogy szerelme Nebraskában van.

A férfi ekkor megkérte, hogy nyissa ki az ékszeres csomagot, amiben egy gyönyörű nyaklánc volt (ami az időt szimbolizálta számukra), majd letérdelt, és elővett egy gyűrűt (ami pedig az örökkévalóságot jelentette).

Cseppet sem meglepő, hogy még fel sem tette a kérdést, de Nikki máris igent mondott.

Ezután pedig Trent még egy étterembe is elvitte a lányt, ahol a családja várt rá, az apukájától pedig megkapta a 100. hófehér rózsát.

A legszebb karácsonyi ajándék I. Kép forrása: howheasked.com

5/10 A legszebb karácsonyi ajándék I.

A találkozás: Egy iskolába jártak, de Mikaela és Nolan erre csak azután jött rá, hogy ugyanabban a nyári táborban kötöttek ki.

A lány eleinte nem kedvelte a fiút, pedig sokan már akkor is azzal viccelődtek, hogy össze kéne házasodniuk. Miután vége lett a szünetnek, Nolan egy éven át a táborban maradt, de a neten keresztül tartotta a kapcsolatot Mikaelával, és mire ismét találkoztak, már teljesen egymásba szerettek.

Az eljegyzés: Az ünnepek környékén éppen tévét néztek Mikaela családjával, amikor a fiú kitalálta, hogy sétáljanak egyet a Karácsonyfa Farmon

A legszebb karácsonyi ajándék II. Kép forrása: howheasked.com

6/10 A legszebb karácsonyi ajándék II.

Mikaela ekkor még egyáltalán nem gyanakodott, hiszen szinte hagyomány, hogy minden évben tesznek néhány kört arrafelé.

A fenyvesek között Nolan szólt a lánynak, hogy mutatni szeretne neki valamit, mire az egyik fán hirtelen kigyulladtak az ünnepi fények.

Ekkor a fiú belekezdett egy romantikus levélbe, amit kifejezetten a szerelmének írt, miközben a farmon sorra kapcsolódtak fel az égősorok.

Mire a végére ért, már elképesztő fényárban úszott az egész kert, majd letérdelt, és megkérte Mikaela kezét.

És ez még nem minden, hiszen miután a lány igent mondott, a családja és a legjobb barátai is előbújtak a fák közül, miközben a többiek tűzijátékokat lőttek fel az égbe.

Új otthon, új emlékek I. Kép forrása: howheasked.com

7/10 Új otthon, új emlékek I.

A találkozás: Morgan már a középiskolában fülig szerelmes volt Jacksonba, viszont egészen a szalagavató bálig nem is beszéltek egymással.

Miután viszont rájöttek, hogy ugyanabba a főiskolába iratkoztak be, szinte mindennapossá váltak a találkozók, ami szépen lassan randevúhoz, majd kapcsolathoz vezetett.

Az eljegyzés: A páros nem sokkal az eljegyzés előtt vásárolt egy lakást, amit már el is kezdtek felújítani. 

Épp péntek este volt, amikor Jackson elvitte a lányt vacsorázni, mondván, hogy régóta nem volt igazi randijuk. 

Új otthon, új emlékek II. Kép forrása: howheasked.com

8/10 Új otthon, új emlékek II.

Mielőtt azonban hazafelé indultak volna, még gyorsan lekocsikáztak az új lakásukhoz, hogy a férfi megmutathassa Morgannek az új ablakokat.

De valójában ehelyett egy sokkal nagyobb meglepetés várt rá. A ház falaira végig romantikus üzenetek voltak festve, az ajtótól kezdve pedig egy rózsákból kirakott út vezette el Morgant a nappaliig, ahol egy csokor virág és az eljegyzési gyűrű pihent az asztalon.

A férfi végig követte őt, majd a szoba közepén letérdelt, és megkérte a lány kezét.

Az eljegyzésnek pedig sikerült minden pillanatát megörökíteniük, ugyanis Jackson még két fényképészt is beszervezett a lánykérésbe.

Romantika a kertben I. Kép forrása: howheasked.com

9/10 Romantika a kertben I.

A találkozás: Makenna és Aaron ugyanazon a jazz rendezvényen léptek fel, és noha már az első percben észrevették egymást, nem sikerült beszélniük. Az Instagramnak köszönhetően azonban a férfi rátalált Makennára, és nem sokkal később már az első randijukon ültek. A második találkozó viszont elég balszerencsésre sikerült, Aaron ugyanis motorbalesetet szenvedett, de a lány két héten át el sem mozdult az ágya mellől.

Az eljegyzés: Makenna épp egy jazz fellépésről érkezett haza, egy kis pihenés után pedig elindultak kettesben vacsorázni és sétálgatni a fővárosba. Egyik pillanatról a másikra viszont Aaron nagyon furcsán kezdett el viselkedni, és minél előbb haza akart menni. Útközben a lánynak egyszer csak szemet szúrt, hogy a kertjük ki volt világítva gyertyákkal, aminek a közepén egy mozivászon és egy romantikus sátor volt felállítva. 

Romantika a kertben II. Kép forrása: howheasked.com

10/10 Romantika a kertben II.

A lány azt gondolta, valaki így szeretné elhívni a húgát a bálba, így először oda sem akart menni.

Egy kis unszolás után viszont közelebb ment, amikor pedig leültek, a kivetítőn elindult egy kisfilm a legszebb fotóikkal és pillanataikkal.

Mire a videó véget ért, Makkena már teljesen elérzékenyült, és a könnyeitől hirtelen még a gyűrűt sem látta.

Persze ez nem akadályozta meg abban, hogy igent mondjon, amit hatalmas ujjongás kísért, ugyanis a családja és a barátai végig ott voltak körülöttük a sötétben.