Hogyan válaszd ki álmaid esküvői ruháját?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A menyasszony külseje meghatározó momentum az esküvő során, ezért a legtöbb ara félelemmel és izgalommal feltöltve vág neki a nagy próbának. Mindenesetre nem árt, ha nem csupán a szemedre hagyatkozol, hiszen még számtalan olyan szempont akad, amire oda kell figyelned.

Az inspiráció segít, de nem elegendő

A legtöbb menyasszony, mielőtt valóban betenné a lábát a ruhakölcsönzőbe, általában órákat tölt el azzal, hogy online böngészik a lehetséges jelöltek után.

Előfordulhat, hogy csupán nagy vonalakban tájékozódunk, de az is megeshet, hogy a konkrét ruhát már előre kiválasztjuk, lefoglaljuk a próba előtt, nehogy lecsússzunk róla. Nos, az inspiráció hasznos, hiszen nem árt, ha legalább nagyvonalakban tudjuk, milyen fazont szeretnénk.


Álomszép! Kiegészítők tavaszi menyasszonyoknak


Ugyanakkor a ránézésre tökéletes ruha nem feltétlenül fog istenien mutatni rajtunk. Ennek főleg alkati kérdések állhatnak a hátterében, de az is megeshet, hogy sokkal kényelmetlenebb lesz, mint hittük.

Ezt kikerülendő legyünk kellően rugalmasak, ne ragaszkodjunk egy ruhához, próbáljunk meg több típust, hogy valóban az igazi mellett voksolhassunk majd.

Készülj fel előre

Ahhoz, hogy a ruhapróba minden elvárásodnak megfeleljen, meg kell tenned néhány előkészületet. Ezek közül az első, és az egyik legfontosabb, hogy kérj időpontot a szalonban.

Ez nálunk még nem igazán bevett szokás, ám a nagyobb szalonokba be sem engednek foglalás nélkül, a kisebb helyeken pedig sanszos, hogy nem fognak tudni veled foglalkozni, amikor megérkezel.

Sosem lehet tudni, hányan akartok egyszerre próbálni, márpedig akinek időpontja van, az mindenképpen előnyt élvez. Fontos az is, hogy elegendő időt szánj a procedúrára.

Lehet, hogy tényleg az első ruha lesz a legszebb és egy óra alatt végzel, de az is előfordulhat, hogy egy fél napod rámegy. Márpedig így nem mindegy, hogy munka után esel be a szalonba, vagy éppen kipihented, fontos teendő nélkül érkezel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019