Hogyan írj megható esküvői beszédet?

Fodor Veronika
Írta: ,

Eljött a legjobb barátnőd esküvőjének napja? A legszebb ajándék, amit ilyenkor adhatsz, egy esküvői beszéd, amivel csodás meglepetést és emléket szerzel a párnak. Ha nem tudod hogy vágj bele a megírásába, majd mi segítünk!

Bemutatkozás Kép forrása: weddingchicks.com

Az első lépés a bemutatkozás – írd le, ki vagy, milyen kapcsolatban állsz a párral, hogy a násznép is értse, miért te mondasz beszédet.

Itt elmesélheted, hogyan ismerted meg őket, mik voltak az első benyomásaid a vőlegényről.

Ha már ennél a résznél belemerülnél a sztorizgatásba, ne felejtsd el, hogy a beszéded a párnak szól – szóval ha utólag úgy ítéled meg, hogy ezen a ponton túlzottan is elkalandoztál, nyugodtan rövidítsd le a bevezető sorokat. :)

Történetek az ifjú párról Kép forrása: graceinchrist.tumblr.com

A te tarsolyodban biztosan ott vannak a legjobb sztorik, és itt bátran fel is idézheted őket – lehet vicces és megható is, lényeg, hogy úgy add át, hogy azok is bele tudják élni magukat, akik nem ismerik a történetet.

A titkokat ne teregesd ki, és ne hozd őket kínos helyzetbe, de ha van egy olyan kedves történeted, amiről tudod, hogy többen ismerik, akkor eljátszhatod, hogy „te most elmesélsz egy titkos sztorit”...

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019